Performanță și Autocunoaștere

1. Inside-Out Ethical Bussiness Performance

Descriere: 

Studiile recente publicate de Gallup arată că la ora actuală, pentru stabilitatea și performanța unei organizații este esențială o reorientare radicală , axată pe dezvoltarea din interior, bazată pe principii etice.

Dorești ca în compania ta să atragi și să păstrezi persoane dinamice și valoroase care să contribuie eficient la creșterea întregii organizații, într-o perioadă în care pare tot mai dificil să păstrezi un nivel crescut al motivației și al eficienței? Te confrunți ca manager cu probleme legate de fluctuația continuă a personalului din echipa ta? Oferă întregii echipe acest training pentru a extinde cunoașterea și înțelegerea asupra fenomenelor ce influențează performanța reală.

Oamenii eficienți nu își conduc viețile și relațiile doar centrându-se pe priorități ci în legătură strânsă cu unele legi naturale cum ar fi integritatea, justețea, sinceritatea. Conform lui Stephen Covey, binecunoscutul autor al cărții „7 obiceiuri ale oamenilor foarte eficienți” leadershipul bazat pe principii și valori nu este doar un lucru bun și de dorit ci este chiar un lucru esențial în cursul dezvoltării actuale.

Acest seminar este începutul cultivării unei viziuni care conferă echipei tale stabilitate și eficiență pe termen lung. Se bazează pe cele mai recente descoperiri în psihologie și are drept bază dezvoltarea unei motivații ce provine din interior și este axată pe valori reale.

Pentru a trăi și a lucra în mod eficient și totodată etic, este esențial să înțelegem faptul că diferitele probleme se nasc în primul rând în noi. Este foarte ușor să te ridici pentru a-i învinovăți pe alții de diferite probleme care apar, însă este dovedit faptul că aceasta nu este o cale eficientă într-o organizație. Conceptul Inside-Out sugerează că în primul rând pentru a genera transformare este important să începi să fii tu însuți cel sau cea care se transformă și aduce valoare prin ceea ce devine. Acest tip de transformare rămâne cu tine indiferent unde te afli sau cărei echipe te alături, iar valorile reale descoperite în propria persoană ajung să se transfere în toate domeniile vieții profesionale și personale.

 

Durata:

3 / 6 ore, adaptat necesităților. 1 / 3 coffee-break-uri.

Locație:

se stabilește în funcție de necesități.

Număr de persoane:

Minim 12 persoane. Disponibil pentru grupuri medii și mari.

Adresare: 

Adresare largă: Management / Middle-management / Echipe și grupuri de lucru / Grupuri de angajați / Angajați noi.

Beneficii: 

 • creșterea eficienței în activitate prin înțelegerea conceptului Inside-Out
 • stabilirea de obiective concrete bazate pe valori
 • reducerea tenisunilor interne ale echipei și creșterea comunicării echilibrate între membrii companiei
 • conștientizarea corelațiilor între eficiența la job și cea din viața personală
 • dobândirea de abilități relaționale cu aplicare directă în activitatea companiei dar și în viața personală a participanților la seminar
 • dezvoltarea unei stări de constanță și echilibru interior, bazate pe valori
 • capacitate crescută de stabilire și atingere a obiectivelor
 • îmbunătățirea comunicării în echipe și grupuri de lucru
 • reducerea anxietății și stresului zilnic cauzate de incongruențe între idealurile proprii și cele ale organizației.
 • dezvoltare personală integrativă pentru întreaga echipă

Dezvoltare personală și Wellbeing

2. Seminar de Dezvoltare Integrativă pentru companii

Descriere: 

Seminarul se adresează companiilor ce doresc să ofere echipei lor un program inedit și eficient de dezvoltare personală integrativă. Seminarul urmărește aducerea unor cunoștinte și aplicații practice cu rol de îmbunătățire a echilibrului viață personală / viață profesională, reducerea stresului și diminuarea sindromului burn-out. Folosind elemente practice din psihologia pozitivă și cea organizațională precum și cunoștințe de nutriție și mișcare, seminarul pune noi baze pentru stilul de viață echilibrat, abordând în mod unitar și integrativ teme de dezvoltare interioară, alimentație și mișcare conștientă. Abordarea este tonică și energică, plină de experiențe de conștientizare și exersare a noilor abilități.

Durata:

5 ore, 2 coffee-break-uri.

Locație:

se stabilește în funcție de necesități.

Număr de persoane:

Recomandat: 12 -50 persoane.

Adresare: 

Adresare medie: Management / Middle-management / Echipe și grupuri de lucru.

Beneficii: 

 • O nouă viziune asupra integrării dinamice job – viață personală
 • Cunoștințe și metode practice de reducere a stresului
 • Semne și indicii ce indică apariția sindromului burn-out și metode directe de evitare a acestuia.
 • Relația stare interioară – nutriție – mișcare. Cum să implementezi trio-ul esențial în condițiile unei vieți solicitante.
 • Un pas înainte în comunicarea interpersonală prin înțelegerea diferențelor tipologice.
 • Life-hacks pentru creșterea vitalității și a stării generale de bine
 • Definirea și redefinirea scopurilor personale pe termen lung, în acord cu abilitățile unice particulare ale fiecăruia.
amy-hirschi-izxMVv2Z9dw-unsplash

Pentru detalii si programarea evenimentelor contactează-ne la: contact@dezvoltare-integrativa.ro tel: 0752121434