Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Seminar Introductiv de Dezvoltare Integrativă – 11 Octombrie 2019, ora 18.30, Hotel Caro

11 octombrie @ 18:30 - 22:00

Gratuit

Dorești să înțelegi mai bine relațiile dintre starea emoțională, nutriție și mișcarea? Află cum să implementezi acest trio esențial în condițiile unei vieți solicitante într-un seminar plin de informații și experiențe practice.

Folosind elemente practice din psihologia pozitivă și terapia emoțională precum și cunoștințe de nutriție și mișcare, seminarul pune noi baze pentru stilul de viață echilibrat, abordând în mod unitar și integrativ teme de dezvoltare interioară, alimentație și mișcare conștientă. Abordarea este tonică și energică, plină de experiențe de conștientizare și exersare a noilor abilități.

Sistemul educațional formal se axează aproape exclusiv pe pregătirea profesională. Lipsa informării și educației încă din școală în domeniile: psihologic-emoțional, al nutriției și al sportului reprezintă o cauză a creșterii incidenței tulburărilor de sănătate (afecțiunilor psiho-somatice, bolile cardiovasculare și metabolice), și tulburărilor emoționale (depresia, anxietatea, disfuncții relaționale). În pofida existenței (mai ales în mediul online) foarte multor informații despre stilul de viață echilibrat, punerea în aplicare este foarte dificilă și adesea aproape imposibilă în lipsa unui cadru motivațional potrivit.

Subiecte abordate și beneficii: 

 • Autodiagnosticul stilului de viață personal
 • Relația stare interioară – nutriție – mișcare. Cum să implementezi trio-ul esențial în condițiile unei vieți solicitante.
 • Hrănirea fizică și hrănirea emoțională
 • Cum alchimizezi emoțiile negative
 • Cum hrănești emoțiile pozitive
 • Reformularea scopurilor personale prin descoperirea valorilor interne pozitive
 • Comunicarea și relațiile – influența asupra calității generale a vieții
 • Mesaje ale corpului ce nu pot fi ignorate. Rolul mișcării conștiente în viața ta.
 • Microbiomul și nutriția
 • Metode simple pentru creșterea vitalității și a stării generale de bine

Durata seminarului: 3h30min

Interval: 18.30-22.00

Locația:  Hotel Caro, Sala Goga

 

 Facilitator și inițiatorul proiectului: Mihai Minoiu

Antreprenor, autor și psiholog cu specializare în psihologie pozitivă și în abordarea emoțională prin metoda Journey, cu experiență  în organizarea de workshopuri pe teme de dezvoltare personală, speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață, având peste 20 de ani de experiență ca lector de Ayurveda în cadrul Asociației Naționale a Medicinelor Neconvenționale din România, co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative, consultant de specialitate pentru dezvoltarea de suplimente alimentare în diferite companii.

Invitat special: psihoterapeut Patricia Cihodaru
Patricia este psihoterapeut format în psihoterapie experiențială și cognitiv-comportamentală, acreditată ca trainer și practician al metodei de vindecare emoțională The Journey. Este speaker de inteligență emoțională, autor al site-ului www.scoalaemotiilor.ro, al blogului care îi poartă numele și al cărții în curs de apariție ”Geniul emoțiilor”. Activitatea ei constă în terapie unu-la-unu și susținerea de workshopuri și seminarii pe teme de sănătate și vindecare emoțională (https://www.facebook.com/cihodaru.patricia)

Costul seminarului:

 • GRATUIT

Pentru persoanele ce doresc să parcheze la locație, costul parcarii este de 10 lei / h si se achită direct la automatele hotelului.

Înscriere:  Click pentru înscriere

Te așteptăm!

 

Dacă nu poți participa însă dorești să rămâi în contact cu noi pentru evenimente viitoare, înscrie-te la newsletter sau urmărește-ne pe facebook

 

Detalii

Data:
11 octombrie
Timp:
18:30 - 22:00
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://dezvoltare-integrativa.ro/seminar-dezvoltare-integrativa

Organizatori

Dezvoltare-Integrativă
Asociatia pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale

Loc de întâlnire

Hotel Caro ****
Strada Barbu Văcărescu 164
București, București 020285 România
+ Harta Google