Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seminar introductiv Dezvoltare Integrativă – Iași, 21 sept 2019

21 septembrie @ 10:00 - 14:00

50lei

Dorești să înțelegi mai bine relațiile dintre starea emoțională, nutriție și mișcare? Află cum să implementezi acest trio esențial în condițiile unei vieți solicitante într-un seminar plin de informații și experiențe practice.

Folosind elemente practice din psihologia pozitivă și terapia emoțională precum și cunoștințe de nutriție și mișcare, seminarul pune noi baze pentru stilul de viață echilibrat, abordând în mod unitar și integrativ teme de dezvoltare interioară, alimentație și mișcare conștientă. Abordarea este tonică și energică, plină de experiențe de conștientizare și exersare a noilor abilități.

Sistemul educațional formal se axează aproape exclusiv pe pregătirea profesională. Lipsa informării și educației încă din școală în domeniile: psihologic-emoțional, al nutriției și al sportului reprezintă o cauză a creșterii incidenței tulburărilor de sănătate (afecțiunilor psiho-somatice, bolile cardiovasculare și metabolice), și tulburărilor emoționale (depresia, anxietatea, disfuncții relaționale). În pofida existenței (mai ales în mediul online) foarte multor informații despre stilul de viață echilibrat, punerea în aplicare este foarte dificilă și adesea aproape imposibilă în lipsa unui cadru motivațional potrivit.

Subiecte abordate și beneficii: 

  • Autodiagnosticul stilului de viață personal
  • Relația stare interioară – nutriție – mișcare. Cum să implementezi trio-ul esențial în condițiile unei vieți solicitante.
  • Hrănirea fizică și hrănirea emoțională
  • Reformularea scopurilor personale prin descoperirea valorilor interne pozitive
  • Comunicarea și relațiile – influența asupra calității generale a vieții
  • Mesaje ale corpului ce nu pot fi ignorate. Sportul și mișcarea conștientă în viața ta.
  • Microbiomul și nutriția
  • Metode simple pentru creșterea vitalității și a stării generale de bine

Durata seminarului: 4 ore

Locația:  Unirea Hotel&Spa, Sala NOVA, Ora 10.00

Piața Unirii nr. 5, Iași 700056

 

Facilitator și inițiatorul proiectului: Mihai Minoiu

Antreprenor, autor și psiholog cu specializare în psihologie pozitivă și în abordarea emoțională prin metoda Journey, cu experiență  în organizarea de workshopuri pe teme de dezvoltare personală, speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață, având peste 20 de ani de experiență ca lector de Ayurveda în cadrul Asociației Naționale a Medicinelor Neconvenționale din România, co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative, consultant de specialitate pentru dezvoltarea de suplimente alimentare în diferite companii.

Invitat special: psihoterapeut Patricia Cihodaru
Patricia este psihoterapeut format în psihoterapie experiențială și cognitiv-comportamentală, acreditată ca trainer și practician al metodei de vindecare emoțională The Journey. Este speaker de inteligență emoțională, autor al site-ului www.scoalaemotiilor.ro, al blogului care îi poartă numele și al cărții în curs de apariție ”Geniul emoțiilor”. Activitatea ei constă în terapie unu-la-unu și susținerea de workshopuri și seminarii pe teme de sănătate și vindecare emoțională (https://www.facebook.com/cihodaru.patricia)

 

Cost:

early-bird 50 lei pana in 16 septembrie

85 lei pentru inscrierile realizate dupa 16 septembrie.

Înscriere:  Click pentru înscriere

Te așteptăm!

 

Detalii

Data:
21 septembrie
Timp:
10:00 - 14:00
Preţ:
50lei
Eveniment Category:
Sit web:
https://dezvoltare-integrativa.ro/seminar-dezvoltare-integrativa

Organizator

Dezvoltare-Integrativă
Telefon:
0752.121.434
Email:
contact@dezvoltare-integrativa.ro
Sit web:
devoltare-integrativa.ro