Evenimente

Curs online Psihologia Slăbirii prin metoda în 3 pași Inside-Out

Curs online Psihologia Slăbirii prin metoda în 3 pași Inside-Out
Detalii eveniment
Când începe: 1 Aug, 2020 @ 07:00
Când se încheie: 1 Dec @ 07:00
Locaţie:
Hartă: Google Maps
Preţ: CURS ONLINE - PACHETUL ESENTIAL: 430 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PLUS (include ESENTIAL + 1 coaching live + suport e-mail): 699 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PRO (include PLUS, + 2 X coaching live 1 la 1, suport e-mail pe intreaga durata a programului): 1180 Lei
Înscriere

Cele mai mari obstacole în reglarea greutății vin aproape întotdeauna din interior. În acest curs ai acces la un set de metode practice din psihologia pozitivă și cognitiv-comportamentală ce te pot ajuta să îți rescrii relația cu tine, să îți transformi viziunea asupra modului tău de viață, să depășești marile obstacole interioare și să sădești obiceiuri ce te vor conduce către o reușită persistentă. 

Cum funcționează și pentru cine este acest curs?

Vom parcurge împreună 3 pași esențiali în transformarea personală necesară acestei călătorii către obținerea armoniei corporale dorite: 

1. Transformarea viziunii personale și a relației cu propriul corp

2. Îndepărtarea frânelor emoționale și a obstacolelor interioare ce provin din înțelegeri eronate, biasuri, emoții nedigerate și credințe nocive

3. Cultivarea unor obiceiuri naturale și echilibrate pe care te poți baza mai apoi întreaga viață

Acest curs online se bazează pe numeroase studii ale psihologiei moderne, pe rezultate obținute în ultimii 20 de ani, pe o armonioasă apropiere între psihologia pozitivă și comportamentală și inspirații practice din modalitățile Ayurvedice de transformare a stilului de viață.

Cursul se adresează atât celor ce doresc să își recâștige forma corporală (persoanelor supraponderale, obeze sau cu dificultăți în menținerea greutății adecvate) cât și profesioniștilor din domeniul nutriției, fizioterapiei, dezvoltării personale, fitness-ului sau altor domenii adiacente modelării corporale. În egală măsura cursul poate fi urmat atât de femei cât și de bărbați, indiferent de vârstă...

Atentie! Acest curs nu este o dietă și nici un program de slabit! El vizează abordarea prin instrumente ale psihologiei moderne a câtorva dintre obstacolele majore ce îngreunează regăsirea echilibrului corporal:

l

 • stima de sine si imaginea de sine
 • stabilirea eronată a scopurilor
 • ignorarea inteligenței naturale a propriului corp
 • dependența de dulce și tentațiile gustative
 • voința și motivația
 • foamea emoțională
 • stressul accentuat și persistent
 • stările emoționale cu impact asupra comportamentului alimentar
 • percepția greșita asupra alimentației
 • tensiuni sau carențe relaționale
 • o concepție greșită despre diete precum și despre relația cu hrana
 • lipsa persistenței obiceiurilor bune

Acest program online reprezintă un suport complementar pentru diferite programe de nutriție, însă nu conține elemente de nutriție.

Încercările repetate de a ține diete, însoțite adesea de cunoscutul efect de yo-yo par sa închidă orice perspectivă celor ce doresc să își recâștige greutatea corporală adecvată.

Psihologia pozitivă și cea cognitiv-comportamentală modernă, precum și cunoașterea influenței covârșitoare a emoțiilor asupra modului în care acționăm ofera resurse și metode esențiale pentru a depăși o parte dintre obstacolele ce apar frecvent în calea celor ce vor să își schimbe stilul de viață.

De foarte multe ori a reîncepe să ne apreciem cu adevărat, să ne acordăm timp adecvat, să ne redescoperim, reprezintă catalizatori extrem de valoroși ai proceselor corporale care nu vor întârzia să apară apoi, în condițiile potrivite.

 

Ce înveți și în ce ritm?

Cursul este alcătuit din mai multe secțiuni, ce pot fi parcurse de fiecare în propriul ritm, nefiind necesară decât o conexiune la internet și un laptop sau smartphone. 

Cursul se parcurge în ordinea secțiunilor, trecând pe rând de la o etapă la alta. Deși se poate realiza și mai repede sau mai lent, recomandarea noastră este aceea de a parcurge întregul curs pe durata a minim 15 zile. Fiecare secțiune presupune aplicații practice și metode directe pe care le poți realiza imediat, dar asupra cărora poți reveni și ulterior, oricând dorești aceasta.

Cursul este astfel structurat încât să te sprijine să regăsești în tine resursele necesare unei transformări persistente. Multe dintre metodele utilizate se bazează pe transformarea modului de a te privi, pe schimbarea viziunii personale, modificarea credințelor și emoțiilor. 

- Cine ești și cum te privești? Influența modului în care te percepi asupra acțiunilor proprii

- Cum construiești un stil de viață și nu doar o dietă de moment?

- Construirea scopului și a viziunii corecte. Motivația persistentă și puternică

- De unde obțin energia pentru a merge până la capăt în transformarea corporală?

- Metode de a crea obiceiuri echilibrate și persistente pe baza mecanismelor psihologice

- Inteligența naturală și metode practice de a o regăsi

- Conștientizare și obiectivarea - instrumente practice

- Emoțiile ca frâne sau puternici susținători

- Credințele nocive și convingerile greșite - impactul asupra transformării corporale. Transformarea convingerilor

- Stress, greutate corporală și grăsimea abdominală.

- Mișcare și neuropsihologie - o revizuire a importanței mișcării și a efectelor ei psihologice

 

Ce efort presupune din partea ta?

În cele 15 de zile recomandate pentru parcurgerea cursului vei acorda 15-30 de minute pe zi acestei activități. Noțiunile și metodele practice se contruiesc treptat și tocmai de aceea este bine ca fiecare nou element să aibă timp să fie înțeles și asimilat înainte de a trece mai departe. Este necesar să nu te grăbești și să lași ca noile înțelegeri să ajungă să facă parte din tine. La finalul perioadei vei avea la îndemână noi informații, instrumente practice și înțelegeri care să te ajute nu doar în procesul modelării corporale ci oricând de confrunți cu provocări ce par inițial să depășească resursele de care dispui. Mai mult însă, în finalul acestui curs cu siguranță vei avea unele certitudini legate de posibilitățile tale reale. Folosind puterea minții și a psihicului, deblocând resurse interioare, regăsindu-ți motivația dobândești siguranța de care ai nevoie pentru a atinge succesul în modelarea corporală dorită, armonizând interiorul și exteriorul.

Cum funcționează? 

De îndată ce ai selectat tipul de pachet pe care îl dorești, poți efectua plata și vei fi înregistrat pentru a primi linkul de acces la întregul curs. Poti opta dacă dorești să primești factura pe persoană fizică sau juridică în pasul specific din procedura de plată.

Te poți înscrie la curs selectând una dintre variantele pe care le dorești: 

- Pachetul Esențial - include tot ceea ce ai nevoie să știi, lecții video, instrumente practice în format pdf și audio, modalități practice ghidate. Până la încheierea cursului poți formula întrebări și poți plasa comentarii în platforma de curs. În general acest pas este suficient pentru majoritatea celor ce doresc să experimenteze inițial acest curs.

- Pachetul Plus - cuprinde toate beneficiile pachetului Esențial, însă suplimentar beneficiezi de o sesiune de coaching live online 1 la 1 care te poate ajuta să găsești mai ușor răspunsuri la unele dintre situațiile particulare cu care te confrunți. Beneficiezi totodată de suport preferențial pe e-mail.

- Pachetul Pro - include toate beneficiile pachetului Plus, la care se adaugă încă 2 sesiuni de coaching online live 1 la 1 și suport pe e-mail pe întreaga durată a cursului.

În cazul în care nu ai primit imediat confirmarea înscrierii și factura (proforma în cazul plății prin op) verifică te rog și secțiunea spam/junk a căsuței tale de e-mail.

După primirea linkului de acces, ești înscris și poți începe parcurgerea cursului pe platforma specială de curs, unde ai acces la: cursurile în format video și audio, documente pdf, linkuri și materiale de curs, scurte teste de asimilare a noțiunilor, secțiune de comentarii unde vei putea primi răspunsuri sau vei putea comunica cu ceilalți participanți la cursul online.

Pentru alte informații ne poți contacta și telefonic la 0731.99.55.56 sau pe e-mail la adresa: contact@dezvoltare-integrativa.ro

Detalii eveniment
Când începe: 1 Aug, 2020 @ 07:00
Când se încheie: 1 Dec @ 07:00
Locaţie:
Hartă: Google Maps
Preţ: CURS ONLINE - PACHETUL ESENTIAL: 430 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PLUS (include ESENTIAL + 1 coaching live + suport e-mail): 699 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PRO (include PLUS, + 2 X coaching live 1 la 1, suport e-mail pe intreaga durata a programului): 1180 Lei
Înscriere

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Antreprenor, autor și psiholog cu specializare în psihologie pozitivă și în abordarea emoțională prin metoda Journey, cu experiență în organizarea de workshopuri pe teme de dezvoltare personală, speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață, având peste 20 de ani de experiență ca lector de Ayurveda în cadrul Asociației Naționale a Medicinelor Neconvenționale din România, co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative, consultant de specialitate pentru dezvoltarea de suplimente alimentare în diferite companii.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner