Evenimente

Curs online Psihologia Slăbirii prin metoda în 3 pași Inside-Out

Curs online Psihologia Slăbirii prin metoda în 3 pași Inside-Out
Detalii eveniment
Când începe: 26 Oct, 2020 @ 07:00
Când se încheie: 25 Nov @ 07:00
Locaţie: Online
Hartă: Google Maps
Preţ: CURS ONLINE - PACHETUL ESENTIAL: 215 Lei 430 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PLUS (include ESENTIAL + 1 coaching live + suport e-mail): 349.5 Lei 699 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PRO (include PLUS, + 2 X coaching live 1 la 1, suport e-mail pe intreaga durata a programului): 590 Lei 1180 Lei
* Discount -50% valabil până la 4 Nov, 2020 ora 23:58
Înscriere

De ce am nevoie de psihologie în procesul de slăbire?

Atunci când ai făcut deja mai multe diete și cure, iar kilogramele se încăpățânează să se adune îți dai seama că cele mai mari obstacole în reglarea greutății vin din interior. Un plan foarte bun de nutriție și cele mai bune exerciții și metode de antrenament NU SE FAC SINGURE. Efortul de a urma planul creat, perseverența în a continua procesul de echilibrare corporală chiar și atunci când te copleșesc provocările zilnice, sunt esențiale pentru o reușită deplină. Există o tensiune constantă între ceea ce ar trebui să facem pentru a ajunge la rezultatul scontat și ceea ce suntem dispuși să facem atunci când suntem stresați, obosiți, încordați emoțional.

Devine esențial din acest motiv să ne antrenăm în egală măsură psihicul și mintea pentru a depăși obstacolele interioare care frânează reușita.

Există câteva semne care arată că ai nevoie de metode precise pentru a lucra asupra psihicului și minții tale: 

 1. Dacă ai deja o aversiune față de diete și cure
 2. Dacă îți este greu să îți controlezi poftele alimentare și să reziști tentațiilor
 3. Dacă mănânci ca reacție la stres și tensiune
 4. Dacă ai reacții de respingere / dezgust / dispreț față de corpul tău
 5. Dacă nu mai vrei să mai auzi de slăbit, deși ai nevoie să scazi în greutate pentru sănătatea și armonia ta.

Sigur ai făcut deja până acum foarte multe eforturi, însă nu ai ajuns la rezultatele dorite. Este important să te întrebi dacă ai folosit instrumentele potrivite? De unde provin obstacolele? Care sunt cele mai mari dificultăți cu care te confrunți?

Dacă îți pui întrebările corecte vei constata că adesea psihicul și mintea sunt primele care te "trădează" atunci când dorești să duci la bun sfârșit un astfel de demers de transformare corporală. Ai folosit însă oare până acum instrumentele potrivite pentru a te ocupa și de aceste puncte vulnerabile? Știai că există diferite metode folosite în psihologie pentru a ajuta foarte mult procesele de transformare corporală? Poate că a venit momentul să te ocupi și de tine, de interior, și să tai rădăcinile comportamentelor nocive.

Pentru cine este acest curs?

Cursul se adresează atât celor ce doresc să își recâștige forma corporală (celor ce au luat în greutate, persoanelor supraponderale, celor ce au dificultăți în atingerea și stabilizarea  greutății adecvate) cât și profesioniștilor din domeniul nutriției, fizioterapiei, dezvoltării personale, fitness-ului sau altor domenii adiacente modelării corporale. În egală măsura cursul poate fi urmat atât de femei cât și de bărbați, indiferent de vârstă

Ce vei învăța?

În acest curs ai acces la un set de metode practice din psihologia pozitivă și cognitiv-comportamentală:

 • înveți ce este și cum poți să depășești foamea emoțională
 • înveți să gestionezi stresul altfel decât mâncând
 • descoperi cum poți să ai acces la super-resurse interioare pe care nu ai fost învățat(ă) până acum să le accesezi
 • înveți cum să te raportezi în mod corect la propriul corp
 • aplici metode validate științific pentru a dezvolta noi obiceiuri sănătoase
 • aplici metode pentru a înțelege și gestiona emoțiile puternice
 • afli despre puterea micro-obiceiurilor
 • descoperi cum au apărut unele convingeri și credințe eronate care te împiedică să ieși din unele cercuri vicioase
 • înțelegi relația între stare interioară, biologia proprie și unele tipuri de exercițiu fizic

În esență asta toate acestea înseamnă să înveți să rescrii relația cu tine, să îți transformi viziunea asupra modului tău de viață, să depășești marile obstacole interioare și să sădești obiceiuri ce te vor conduce către o reușită persistentă. 

Vom parcurge împreună 3 pași esențiali în transformarea personală necesară acestei călătorii către obținerea armoniei corporale dorite: 

1. Transformarea viziunii personale și a relației cu propriul corp

2. Îndepărtarea frânelor emoționale și a obstacolelor interioare ce provin din înțelegeri eronate, biasuri, emoții nedigerate și credințe nocive

3. Cultivarea unor obiceiuri naturale și echilibrate pe care te poți baza mai apoi întreaga viață

Acest curs online se bazează pe numeroase studii ale psihologiei moderne, pe rezultate obținute în ultimii 20 de ani, pe o armonioasă apropiere între psihologia pozitivă și comportamentală și inspirații practice din modalitățile Ayurvedice de transformare a stilului de viață.

Atentie! Acest curs NU este o dietă și nici un program de slabit!  Cursul se adresează exclusiv transformării interioare prin mijloace de autocunoaștere ale psihologiei moderne.

Care sunt obstacolele interioare ce apar în procesul de scădere în greutate și armonizare corporală?

 • stima de sine redusă
 • stabilirea eronată a scopurilor
 • ignorarea inteligenței naturale a propriului corp
 • dependența psihică de dulce și tentațiile gustative
 • aparenta lipsă a voinței
 • motivația slabă sau inexistentă
 • foamea emoțională
 • stressul accentuat și persistent
 • stările emoționale negative cu impact asupra comportamentului alimentar
 • percepția greșita asupra alimentației
 • tensiuni sau carențe relaționale
 • o concepție greșită despre diete precum și despre relația cu hrana
 • lipsa persistenței obiceiurilor bune

Acest program online reprezintă un suport complementar pentru diferite programe de nutriție, însă nu conține elemente de nutriție.

Încercările repetate de a ține diete, însoțite adesea de cunoscutul efect de yo-yo par sa închidă orice perspectivă celor ce doresc să își recâștige greutatea corporală adecvată.

Psihologia pozitivă și cea cognitiv-comportamentală modernă, precum și cunoașterea influenței covârșitoare a emoțiilor asupra modului în care acționăm ofera resurse și metode esențiale pentru a depăși o parte dintre obstacolele ce apar frecvent în calea celor ce vor să își schimbe stilul de viață.

De foarte multe ori a reîncepe să ne apreciem cu adevărat, să ne acordăm timp adecvat, să ne redescoperim, reprezintă catalizatori extrem de valoroși ai proceselor corporale care nu vor întârzia să apară apoi, în condițiile potrivite.

Cum e structurat cursul și în cât timp îl poți parcurge?

Cursul este alcătuit din mai multe secțiuni, ce pot fi parcurse de fiecare în propriul ritm, nefiind necesară decât o conexiune la internet și un laptop sau smartphone. 

Cursul se parcurge în ordinea secțiunilor, trecând pe rând de la o etapă la alta. Deși se poate realiza și mai repede sau mai lent, recomandarea noastră este aceea de a parcurge întregul curs pe durata a 30 de zile. Fiecare secțiune presupune aplicații practice și metode directe pe care le poți realiza imediat, dar asupra cărora poți reveni și ulterior, oricând dorești aceasta.

Cele 29 de lecții ale cursului online cuprind cca 7 ore de materiale video, structurate astfel încât să te sprijine să regăsești în tine resursele necesare unei transformări persistente. Multe dintre metodele utilizate se bazează pe transformarea modului de a te privi, pe schimbarea viziunii personale, modificarea credințelor și emoțiilor. 

- Cine ești și cum te privești? Influența modului în care te percepi asupra acțiunilor proprii

- Cum construiești un stil de viață și nu doar o dietă de moment?

- Construirea scopului și a viziunii corecte. Motivația persistentă și puternică

- De unde obțin energia pentru a merge până la capăt în transformarea corporală?

- Metode de a crea obiceiuri echilibrate și persistente pe baza mecanismelor psihologice

- Inteligența naturală și metode practice de a o regăsi

- Conștientizare și obiectivarea - instrumente practice

- Emoțiile ca frâne sau puternici susținători

- Credințele nocive și convingerile greșite - impactul asupra transformării corporale. Transformarea convingerilor

- Stress, greutate corporală și grăsimea abdominală.

- Mișcare și neuropsihologie - o revizuire a importanței mișcării și a efectelor ei psihologice

Ce efort presupune din partea ta?

În cele 30 de zile recomandate pentru parcurgerea cursului vei acorda in medie 15 minute pe zi acestei activități.

Noțiunile și metodele practice se construiesc treptat și tocmai de aceea este bine ca fiecare nou element să aibă timp să fie înțeles și asimilat înainte de a trece mai departe. Este necesar să nu te grăbești și să lași ca noile înțelegeri să ajungă să facă parte din tine.

La finalul perioadei vei avea la îndemână noi informații, instrumente practice și înțelegeri care să te ajute nu doar în procesul modelării corporale ci oricând de confrunți cu provocări ce par inițial să depășească resursele de care dispui.

Mai mult însă, în finalul acestui curs cu siguranță vei avea unele certitudini legate de posibilitățile tale reale. Folosind puterea minții și a psihicului, deblocând resurse interioare, regăsindu-ți motivația dobândești siguranța de care ai nevoie pentru a atinge succesul în modelarea corporală dorită, armonizând interiorul și exteriorul.

Cum mă înscriu? 

1. Selectează tipul de pachet de servicii pe care îl dorești, în căsuța ce apare imediat după apăsarea butonului Înscriere. Te poți înscrie la curs selectând una dintre variantele pe care le dorești: 

- Pachetul Esențial - include elementele de bazp, lecții video, instrumente practice în format pdf și audio, modalități practice ghidate. Până la încheierea cursului poți formula întrebări și poți plasa comentarii în platforma de curs. În general acest pas este suficient pentru majoritatea celor ce doresc să experimenteze inițial acest curs.

- Pachetul Plus - cuprinde toate beneficiile pachetului Esențial, însă suplimentar beneficiezi de o sesiune de coaching live online 1 la 1 care te poate ajuta să găsești mai ușor răspunsuri la unele dintre situațiile particulare cu care te confrunți. Beneficiezi totodată de suport preferențial pe e-mail.

- Pachetul Pro - include toate beneficiile pachetului Plus, la care se adaugă încă 2 sesiuni de coaching online live 1 la 1 (în total 3 astfel de sesiuni) și suport pe e-mail pe întreaga durată a cursului.

2. Completează datele de facturare. Poți opta pentru facturarea pe persoană fizică sau juridică.

3. Efectuează plata online cu cardul sau prin ordin de plată.

4. Primești linkul de acces la curs prin e-mail. În cazul în care nu ai primit imediat confirmarea înscrierii și factura (proforma în cazul plății prin op) verifică te rog și secțiunea spam/junk a căsuței tale de e-mail.

5. Dai click pe linkul de acces și poți începe parcurgerea cursului pe platforma specială de curs. Aici ai acces permanent la: cursurile în format video și audio, documente pdf, linkuri și materiale de curs, scurte teste de asimilare a noțiunilor, secțiune de comentarii unde vei putea primi răspunsuri sau vei putea comunica cu ceilalți participanți la cursul online.

Pentru alte informații ne poți contacta telefonic la 0731.99.55.56 sau

pe e-mail la adresa: contact@dezvoltare-integrativa.ro

Intrebări frecvente

Î: Cât timp am acces la cursul online, odată ce l-am achiziționat?

R: Accesul este nelimitat și continuu pentru o perioadă de 3 luni. Este bine ca cel mult în acest interval de timp să parcurgi integral întregul curs.

Î: Dacă urmez acest curs voi slăbi 100% garantat?

R: Aceste informații te pot ajuta enorm să te înțelegi mai bine și să îți transformi relația cu hrana și propriul corp. Acest program nu înlocuiește însă un plan de nutriție și nici sfatul unui medic specialist sau ajutorul unui psiholog specializat, în cazul unor necesități particulare.

Î: Pot include materialele din acest curs online în alte prezentări personale?

R: Prezentările din cadrul cursului sunt protejate de legea dreptului de autor. Prin urmare nu poți folosi imaginile / filmările sau documentele în scopuri de marketing / comerciale sau de prezentare. Poți totuși să folosești aceste informații în cadrul unui grup restrâns (workshop cu număr redus de persoane sau training 1:1) fără însă a le face accesibile în mediul online sau offline publicului larg.

Detalii eveniment
Când începe: 26 Oct, 2020 @ 07:00
Când se încheie: 25 Nov @ 07:00
Locaţie: Online
Hartă: Google Maps
Preţ: CURS ONLINE - PACHETUL ESENTIAL: 215 Lei 430 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PLUS (include ESENTIAL + 1 coaching live + suport e-mail): 349.5 Lei 699 Lei
CURS ONLINE - PACHETUL PRO (include PLUS, + 2 X coaching live 1 la 1, suport e-mail pe intreaga durata a programului): 590 Lei 1180 Lei
* Discount -50% valabil până la 4 Nov, 2020 ora 23:58
Înscriere

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Numele meu este Mihai și sunt psiholog, autor și antreprenor. Am aprofundat mai ales psihologia pozitivă și abordarea emoțională bazată pe iertare prin metoda Journey. Organizez de mulți ani workshopuri pe teme de dezvoltare personală și totodată particip ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață. De peste 20 de ani studiez metode alternative de reechilibrare și vindecare (Ayurveda, nutriție și fitoterapie), fiind co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative. Cred că în viața profesională este loc de multe îmbunătățiri astfel că am dezvoltat și desfășor mai multe programe de training pentru performanță în companii prin metoda Inside Out. În tot ceea ce fac, abordarea integrativa și holistică a ființei umane este foarte importantă pentru mine. Cred că răspunsurile la multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca oameni sunt deja aici și putem să le găsim atât la intersecția unor domenii de frontieră ale cunoașterii actuale cât și descoperind resursele incredibile pe care fiecare dintre noi le deținem în interior.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner