Evenimente

Ghid de plante si suplimente naturale pentru echilibru interior, energie și imunitate

Ghid de plante si suplimente naturale pentru echilibru interior, energie și imunitate
Detalii eveniment
Când începe: 6 Dec, 2020 @ 18:17
Când se încheie: 28 Feb @ 18:17
Locaţie:
Hartă: Google Maps
Preţ: : 1499 Lei
Înscrierile sunt închise

Acest curs online este un ghid de utilizare practică plantelor medicinale studiate științific și suplimentelor naturale pentru:

1. îmbunătățirea stării generale de bine psiho-mental,

2. energie și vitalitate și

3. imunitate sporită.

Știai că interacțiunea cu plantele si remediile naturale dar și cu natura în general poate să constituie atât un factor echilibrant fiziologic cât și un proces de dezvoltare interioară? Natura a constituit întotdeauna principala noastră sursă de echilibru, stare de bine și inspirație. Te-ai plimbat vreodată printr-un lan de lavandă sau ai inspirat aroma florilor proaspete de măceș și ai constatat încântarea, relaxarea și starea de bine care te inundă? De ce nu ai face ca aceste misterioase sintonii de arome și culori să vină mai des în ajutorul tău chiar și atunci când nu ești în apropierea unui câmp scăldat de soare sa a unui pom înflorit? Cum? Vei afla în acest curs online!

Vei învăța să îți îmbunătățești starea de bine cu un set de metode ce merg de la culegerea plantelor până la transformarea lor în diferite adjuvante pentru starea noastră de bine. Într-o lume agitată care pare adesea să fi uitat de resursele importante pe care le declanșează conectarea cu natura acest curs îți pune la îndemână mijloace simple și naturale, în același timp bine documentate științific. 

Ideea de biohacking etic presupune în acest caz să te folosești de mijloace naturale sigure și nenocive pentru a-ți îmbunătăți în mod accelerat starea generală de bine și pentru a face față mai ușor stresului, efortului și numeroaselor provocări cotidiene.

Ce înveți în acest curs curs online?

- înveți să folosești (prin materiale video, prezentări pdf și prezentarea de instrucțiuni detaliate) peste 30 de plante medicinale și suplimente naturale accesibile și sigure

- afli cum să recunoști, să recoltezi, să prepari și să folosești eficient plantele medicinale

- plantele și suplimentele naturale sunt grupate în 3 categorii: 

  • Stare psiho-mentală: tonice nervoase și echilibrante ale stării psihice. 
  • Imunitate: stimulente și modulatoare ale imunității,
  • Energie: fortifiante și revitalizante.

- afli despre limite și posibilități ale utilizării plantelor și suplimentelor naturale cu ajutorul unor specialiști în domeniu

- înveți să îți reechilibrezi starea interioară prin interacțiunea conștientă cu natura și universul vegetal

Cum mă va ajuta?

Întregul curs este simplu, foarte practic, accesibil și ușor de parcurs, plin de informații practice i:

  1. Te ajută să îți îmbogățești "arsenalul" de instrumente naturale foarte utile din propria cămară
  2. Contribuie într-un mod inedit și eficient la echilibrarea și dezvoltarea ta interioară.

Cât durează?

Cursul se parcurge în ritmul propriu, pe o platformă dedicată. Cursul conține 12 lecții video și numeroase materiale în format pdf.

 

 

Detalii eveniment
Când începe: 6 Dec, 2020 @ 18:17
Când se încheie: 28 Feb @ 18:17
Locaţie:
Hartă: Google Maps
Preţ: : 1499 Lei
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Numele meu este Mihai și sunt psiholog clinician, autor și antreprenor. Organizez de mulți ani workshopuri pe teme de dezvoltare personală și totodată particip ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață. De peste 20 de ani studiez metode alternative de reechilibrare și vindecare fiind co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative. Cred că în viața profesională este loc de multe îmbunătățiri astfel că am dezvoltat și desfășor mai multe programe de training pentru performanță în companii prin metoda Inside Out. În tot ceea ce fac, abordarea integrativa și holistică a ființei umane este foarte importantă pentru mine. Cred că răspunsurile la multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca oameni sunt deja aici și putem să le găsim atât la intersecția unor domenii de frontieră ale cunoașterii actuale cât și descoperind resursele incredibile pe care fiecare dintre noi le deținem în interior.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner