Evenimente

Psihologi alături de tine

Psihologi alături de tine
Detalii eveniment
Când începe: 22 Mar, 2021 @ 09:07
Când se încheie: 13 Dec @ 09:07
Locaţie: https://www.facebook.com/dezvoltareintegrativa/live/
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscriere

Psihologia aplicată și adusă aproape de nevoile tale imediate este o cale de a diminua suferințe inutile și de a găsi soluții la diferite provocări inevitabile ale vieții.

Te invităm în fiecare zi de Luni de la ora 19 să fii alături de psihologi, specialiști în diferite domenii și invitați de excpeție într-o emisiune live cu durata de 45 de minute. 

Viața interioară, la fel ca și cea familială, socială și profesională prezintă numeroase provocări, iar în această perioadă generată de pandemie aceste provocări sunt poate mai mari ca oricând. Presiunile create de condițiile actuale se suprapun peste diferitele aspecte cu care oricum ne confruntam în viața de zi cu zi, ceea ce a condus la multe persoane la noi dificultăți și provocări. Această emisiune a apărut din nevoia de a aduce mai aproape de cei ce au nevoie, acele informații care ne pot ajuta să abordăm altfel aceste dificultăți. Psihologia este din păcate, pentru publicul larg, un subiect marcat de un limbaj dificil de înțeles, abordat cel mai adesea la noi în țară doar în ultimă instanță și cel mai adesea evitat mai ales datorită falsei asocieri (care încă persistă) între a merge la psiholog și a fi neapărat bolnav psihic...

Ne-am propus să contribuim aici cu răspunsuri la probleme care vă frământă, într-un limbaj accesibil și direct, cu soluții izvorâte din practica și validate de știință. Fără a înlocui ajutorul psihologic de specialitate necesar în anumite condiții, putem împreună să descoperim că există moduri în care cunoașterea informației potrivite poate shcimba o traiectorie nefericită a vieții noastre către bine. 

Cu siguranță nu deținem toate răspunsurile și tocmai de aceea vom avea alături de noi invitați speciali de mare valoare care pot răspunde prin prisma unei vaste experiențe la unele dintre cele mai dificile subiecte.

Vă așteptăm în fiecare zi de Luni, ora 19, pe Facebook live: 

https://www.facebook.com/dezvoltareintegrativa/live/

Detalii eveniment
Când începe: 22 Mar, 2021 @ 09:07
Când se încheie: 13 Dec @ 09:07
Locaţie: https://www.facebook.com/dezvoltareintegrativa/live/
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscriere

Speakeri

Bogdan Ivașcu
Bogdan Ivașcu

Psiholog clinician

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Psiholog clinician, autor și antreprenor. Mihai organizează de mulți ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Este pasionat de a învăța lucruri noi și totodată de sporturile montane, fie ca e vorba de alergare, ski sau mountain-bike, dar și de înot, scuba-diving si tot ce ține de natură și animale. Locuiește în Brașov alături de familia lui și de cei trei câini și două pisici. Alături de practica privată din cabinet realizează programe de training pentru companii prin metoda Inside Out precum și diferite programe de dezvoltare personală pentru adulți și copii. Mihai consideră că abordarea pozitivă, integrativă și holistică a omului este esențială pentru a obține o transformare profundă și durabilă.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner