Evenimente

Psihologi alături de tine

Psihologi alături de tine
Detalii eveniment
Când începe: 22 Mar, 2021 @ 09:07
Când se încheie: 13 Dec @ 09:07
Locaţie: https://www.facebook.com/dezvoltareintegrativa/live/
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscriere

Psihologia aplicată și adusă aproape de nevoile tale imediate este o cale de a diminua suferințe inutile și de a găsi soluții la diferite provocări inevitabile ale vieții.

Te invităm în fiecare zi de Luni de la ora 19 să fii alături de psihologi, specialiști în diferite domenii și invitați de excpeție într-o emisiune live cu durata de 45 de minute. 

Viața interioară, la fel ca și cea familială, socială și profesională prezintă numeroase provocări, iar în această perioadă generată de pandemie aceste provocări sunt poate mai mari ca oricând. Presiunile create de condițiile actuale se suprapun peste diferitele aspecte cu care oricum ne confruntam în viața de zi cu zi, ceea ce a condus la multe persoane la noi dificultăți și provocări. Această emisiune a apărut din nevoia de a aduce mai aproape de cei ce au nevoie, acele informații care ne pot ajuta să abordăm altfel aceste dificultăți. Psihologia este din păcate, pentru publicul larg, un subiect marcat de un limbaj dificil de înțeles, abordat cel mai adesea la noi în țară doar în ultimă instanță și cel mai adesea evitat mai ales datorită falsei asocieri (care încă persistă) între a merge la psiholog și a fi neapărat bolnav psihic...

Ne-am propus să contribuim aici cu răspunsuri la probleme care vă frământă, într-un limbaj accesibil și direct, cu soluții izvorâte din practica și validate de știință. Fără a înlocui ajutorul psihologic de specialitate necesar în anumite condiții, putem împreună să descoperim că există moduri în care cunoașterea informației potrivite poate shcimba o traiectorie nefericită a vieții noastre către bine. 

Cu siguranță nu deținem toate răspunsurile și tocmai de aceea vom avea alături de noi invitați speciali de mare valoare care pot răspunde prin prisma unei vaste experiențe la unele dintre cele mai dificile subiecte.

Vă așteptăm în fiecare zi de Luni, ora 19, pe Facebook live: 

https://www.facebook.com/dezvoltareintegrativa/live/

Detalii eveniment
Când începe: 22 Mar, 2021 @ 09:07
Când se încheie: 13 Dec @ 09:07
Locaţie: https://www.facebook.com/dezvoltareintegrativa/live/
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscriere

Speakeri

Bogdan Ivașcu
Bogdan Ivașcu

Psiholog clinician

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Numele meu este Mihai și sunt psiholog clinician, autor și antreprenor. Organizez de mulți ani workshopuri pe teme de dezvoltare personală și totodată particip ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață. De peste 20 de ani studiez metode alternative de reechilibrare și vindecare fiind co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative. Cred că în viața profesională este loc de multe îmbunătățiri astfel că am dezvoltat și desfășor mai multe programe de training pentru performanță în companii prin metoda Inside Out. În tot ceea ce fac, abordarea integrativa și holistică a ființei umane este foarte importantă pentru mine. Cred că răspunsurile la multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca oameni sunt deja aici și putem să le găsim atât la intersecția unor domenii de frontieră ale cunoașterii actuale cât și descoperind resursele incredibile pe care fiecare dintre noi le deținem în interior.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner