Despre noi

Proiectul Dezvoltare Integrativa

Suntem o companie tânără, creată ca urmare a concretizării unei pasiuni de peste 20 de ani pentru dezvoltarea abilităților personale și de grup. Cunoștințele și certificările din domeniul psihologiei sunt completate atât de experiența antreprenorială cât și de cea de colaborare cu companii din diferite industrii - de la producția de suplimente alimentare, la industrie grea, electronice și IT. Proiectul Dezvoltare Integrativă este o inițiativă care a ajuns în ultimii ani prin programele derulate la câteva mii de oameni și numeroase companii. Emisiunile, cursurile și evenimentele organizate de Dezvoltare-Integrativă.ro sunt rezultatul înțelegerii faptului că după ani de educație formală cei mai mulți dintre noi nu cunoaștem încă ABC-ul abilităților esențiale pentru o viață echilibrată. : înțelegerea și corelarea practică a unor informații de bază din nutriție, psihologie și mișcare conștientă. 

dyslexia

Fără acest ABC al vieții împlinitoare, stresul și diferitele tulburări de sănătate sau emoționale sunt abordate dintr-o perspectivă fragmentată și insuficientă.

Informațiile științifice și prezentările de specialitate se corelează în programele noastre cunoțiuni deprinse din studiul unor sisteme integrative tradiționale străvechi, conducând la o viziune cuprinzătoare și mai ales eficientă asupra modalităților de îmbunătățire a propriei vieți.

Viziunea noastră

Lumea se transformă în măsura în care oamenii se transformă. Vrei o lume „altfel”? Începe prin a-ți privi altfel propria persoană. Nu e mereu simplu, dar întotdeauna merită efortul.

Fiecare om care se cunoaște mai bine, se hrănește mai echilibrat și are o viață mai împlinită este o sursă de bine pentru cei din jurul său. Aducând alături diferiți specialiști cu experiență pentru a fi disponibili față de persoane ce caută răspunsuri se poate acoperi o carență educațională majoră, un domeniu despre probabil care nu am învățat în nici un sistem instituțional: educația pentru o viață fericită și echilibrată. Viziunea noastră este ca stările de echilibru și împlinire ce apar prin autocunoaștere și autocontrol să devină tot mai prezente în societatea în care trăim, astfel încât să aducem adevărate valori în viața noastră personală și profesională.

 

Misiunea noastră

“Transformare prin autocunoaștere.”

Dorim să contribuim în mod real la procesul de conștientizare a calităților și depășire a deficiențelor din viața noastră, pentru o existență de zi cu zi mai echilibrată și mai fericită. Necunoașterea unor metode și informații uneori simple poate să genereze luni, ani sau o viață întreagă marcată de dezechilibre, suferință sau lipsuri.

Educația pentru viață echilibrată și autocunoașterea sunt chei pentru eficiență, performanță, sănătate, regăsire și echilibru interior.

Setul de metode integrative utilizate, împreună cu colaborarea cu specialiști din domenii diferite ale dezvoltării umane (nutriție, psihologie, mișcare conștientă, medicină etc.) ne-au ajutat să punem bazele mai multor programe de dezvoltare personală integrativă, adresate atât publicului larg cât și companiilor.

Mihai Minoiu

Mihai Minoiu - Inițiatorul proiectului

Psiholog clinician, autor și antreprenor. Alături de psihologia clinică continuă să aprofundeze mai multe domenii ale psihologiei, între care psihologia pozitivă, psihoterapia și abordarea emoțională prin metoda Journey. Cu peste 20 de ani de experiență în organizarea de workshopuri pe teme de dezvoltare personală, este speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și transformare personală integrativă pentru îmbunătățirea stilului de viață. Este co-autor al mai multor cărți în domeniul transformării personale și terapiilor alternative, consultant de specialitate și trainer pentru îmbunătățirea performanței individuale și de grup, coordonator de programe de dezvoltare personală și organizațională pentru diferite companii.

Îl poți contacta atât pentru colaborare cât și pentru consultații de psihologie în cadrul cabinetului individual direct la adresa contact@dezvoltare-integrativa.ro sau la telefon 0731.99.55.56.

euplatesc banner