Evenimente

Psihologia Slăbirii - Program Online

Psihologia Slăbirii - Program Online

Regăsește-ți armonia corporală și află cum poți să scapi de kilogramele în plus apelând la instrumentele științifice ale psihologiei.

Atunci când vrei să schimbi ceva în stilul de viață și să reușești să obții greutatea dorită, cei mai mari „dușmani“ NU sunt mâncarea, corpul, mediul, prietenii sau familia ci:  obiceiurile personale, modul de gândire, poftele greu de controlat, felul în care îți gestionezi propriile emoții, modul în care ai învățat să reacționezi la stres.

Dar dacă ai putea să schimbi nu doar modul în care mănânci ci și pe cel în care gândești și simți cu privire la mâncare, precum și obișnuințele nocive care te încurcă uneori?

Înscrie-te aici

Scapă de frânele emoționale

Pentru a putea avansa decisiv în procesul de regăsire a armoniei corporale nu este necesar doar „să apeși accelerația“ ci și „să eliberezi frâna“. Da, uneori ești exact ca atunci când te afli în mașină și dorești să pornești de pe loc uitând că frâna de mână este încă ridicată. Dacă în cazul mașinii soluția este evidentă, în cazul scăderii în greutate frânele emoționale sunt multiple. Cele mai frecvente dintre acestea încep să își fac simțită prezența deja după primele zile sau săptămâni ale unui nou program de slăbit. Te poți confrunta în astfel de momente cu:

 • Stima de sine redusă („Nu știu dacă am să pot și de data asta…“)
 • Neclaritatea scopurilor („De ce să fac asta acum? Mai bine începeam de săptămâna viitoare“)
 • Ignorarea inteligenței naturale a propriului corp („M-am săturat demult, dar încă mi-e poftă așa că mai gust puțin“)
 • Foamea emoțională („Dacă nu mănânc acum ceva, simt că o să bat pe cineva“)
 • Dependența de dulce și tentațiile gustative („Eu funcționez cu ciocolată, la asta nu pot să renunț orice ar fi“)
 • Utilizarea insuficientă sau greșită a resurselor de voință și a motivației („Vreau să scap de 10 kilograme luna asta, să pot mânca mânca apoi relaxat(ă) și să mă bucur de vacanță “)
 • Lipsa abilităților de a face față în mod echilibrat stresului („Am avut o zi așa de grea azi că nu vreau să îmi spună nimeni ce am voie și ce n-am voie să mănânc “)
 • Tensiuni emoționale inter-relaționale care, gestionate incorect, te pot readuce de unde ai pornit în procesul de armonizare corporală („Ne-am despărțit! Puțin îmi mai pasă cum arăt acum. Simt că pot să golesc tot frigiderul. Nu vezi că sufăr?“)
 • O concepție greșită despre diete precum și despre relația cu hrana („Dacă nu pot să mănânc ce vreau, parcă nu mai am nicio bucurie în viață!“)
 • Dificultatea de a te extrage din vechile obiceiuri și lipsa cunoștințelor necesare pentru a cultiva obiceiurile bune („Toate ca toate, dar de Crăciun nu pot să nu mănânc cozonac și sarmale cu familia.“)

Pentru a putea obține adevărate transformări nu sunt suficiente însă doar informațiile teoretice. Din acestea ai acumulat probabil suficiente și până în prezent.  Este important să înveți cum să lucrezi cu emoțiile și blocajele interioare prin trăirea unor experiențe interioare directe.

Am slăbit primele 3 kilograme fără să schimb nimic în alimentație ci doar pentru că am reînvățat să mestec!  — P.M. - marketing
Înscrie-te aici

Regăsește-ți resursele

Cel mai probabil faci eforturi uriașe pentru a obține corpul dorit, însă simți că stai pe loc. Poți să îți dai seama că deja faci asta, dacă te confrunți cu:

 • aversiunea față de diete și cure de orice fel și dificultatea de a aborda o nouă metodă de slăbit
 • dificultatea de a controla pofta de mâncare
 • foamea emoțională ca reacție la stres și tensiuni;
 • repulsia față de orice se referă la slăbit sau la greutate corporală;
 • oscilații ale stării interioare de la sentimentul parcă efemer al reușitei la cel al eșecului în termen de câteva zile.

Atunci când emoțiile puternice preiau controlul, cele mai simple decizii cu privire la hrană par dintr-o dată aproape imposibil de luat. Dietele meticulos alese sunt cucerite brusc de imaginea feliei de tort ce ar putea îndulci un moment de cumpănă, un stres intens sau o neîmplinire ocazională.

Cum ar fi diferit însă rezultatul dacă ai începe să lucrezi mai mult cu tine? Dacă unei diete echilibrate ai adăuga și o bună cunoaștere a mecanismelor interioare care frânează reglarea greutății corporale?

Tot mai multe dintre persoanele care au urmat acest curs descriu o îmbunătățire a persistenței obiceiurilor bune, prin cultivarea unor noi comportamente, o mai bună cunoaștere, o menținere în timp a rezultatelor, precum și o abordare diferită a nutriției ce reduce revenirile și efectul de yo-yo.

Am ajuns la un punct în care cuvântul dietă îmi crează repulsie. Mi-am dat seama că trebuie să ies din lupta asta continuă cu mine, cu mâncarea, cu stresul. Cu toată lumea. Așa am ajuns la cursul vostru și am înțeles că nu sunt "defectă" și că lucrurile pot funcționa și altfel. Puneam prea multă presiune pe mine atunci când mă îngrășam după o dietă, până la punctul în care nu m-a mai interesat o vreme cum arăt, că am sau nu "colăcei"...Am reînceput să colaborez cu mine însămi mai ales după modulul cu inteligența naturală a corpului și cel cu iertarea față de propria persoană.  — I.B. - programator
Înscrie-te aici

Modifică-ți atitudinea

Slăbirea nu este un sprint pe distanță scurtă ci este o cursă lungă. O cură de câteva săptămâni nu va rezolva decât temporar și superficial problema greutății, iar apoi kilogramele se vor încăpățâna să se adune la loc.

Cu toții căutăm scurtături: o dietă minune, niște pastile miraculoase, o metodă nouă rapidă, ceva care să mă facă să arăt bine în concediul de săptămâna viitoare. Dacă faci asta, oprește-te și reconsideră-ți punctul de vedere: miliarde de dolari investiți de către oameni de-a lungul timpului în industria slăbitului arată faptul că nu există astfel de scurtături. Nicio pastilă nu va rezolva decât temporar faptul că relația ta emoțională cu propria persoană încă suferă, că există neacceptare și conflict interior, emoții nedigerate și comportamente automate.

Dacă te oprești din a căuta doar scurtături și metode magice și începi să acorzi atenție felului în care simți și trăiești, obiceiurilor tale, modului în care reacțiile emoționale îți sculptează viața, felului în care poți să îți întărești voința și să îți amplifici motivația, ești pe drumul cel bun și echilibrat către reușită!

Gândește-te acum pentru câteva clipe, cum te vei simți știind ce să faci când te confrunți cu foamea emoțională, cu stresul și emoțiile puternice care îți dau peste cap planul de dietă. Cum este să fii tot mai puțin condiționat(ă) de obiceiurile și convingerile nefolositoare acumulate în timp. Cum ar fi să preiei din nou controlul asupra vieții tale și trupului tău, eliminând obstacolele interioare care apar mai mereu atunci când vrei să slăbești?

Mi-am dat seama că de fapt nu mi-am acordat niciodată cu adevărat timp pentru mine: au fost mereu pe primul loc responsabilitățile legate de job, activitățile realizate pentru familie și astfel m-am pus mereu pe ultimul loc. Am început să îmi schimb relația cu propriul corp și am renunțat să mai doresc ca totul să se producă peste noapte. Nerăbdarea aceasta a fost dealtfel cea care m-a împins să fac tot felul de diete severe și apoi să cresc în greutate la scurt timp după ce le încheiam. Reușesc acum să mă concentrez pe ceea ce e important și kilogramele încep să dispară. Chiar dacă este mai lent pentru prima oară simt că acest lucru nu îmi mai crează disconfort. — C.S. - manager
Înscrie-te aici

Învață cum să recâștigi controlul

Fiecare grupă care parcurge cursurile noastre ne întărește convingerea că a investi timp și resurse pentru a te descoperi este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru viitorul tău și al celor apropiați.

Aici ai acces imediat, online, la un set de metode practice, studiate, din psihologia modernă, cu metode terapeutice și elemente din psihologia pozitivă și cognitiv-comportamentală.

Vei învăța:

 • Ce te face să mânânci atunci când nu îți este foame
 • Felul în care stresul îți modifică comportamentele alimentare
 • Cum să construiești obiceiuri echilibrate în locul celor care acum îți dăunează
 • Cum să depășești obișnuințele nocive și să construiești noi obiceiuri sănătoase
 • Cum să folosești emoțiile drept aliați în procesul de reglare a greutății corporale
 • Felul în care convingerile nocive și unele mecanisme inconștiente te țin pe loc și se opun dorințelor tale exprimate, subminând constant motivația și voința
 • Cum poți să te raportezi diferit la exercițiile fizice, astfel încât cu un efort mic să obții rezultate fiziologice și emoționale certe
 • Cum să cultivi micro-obiceiuri care îți schimbă modul de hrănire și te ajută să slăbești fără ca măcar să îți schimbi radical alimentația
Am facut cel putin 5 tipuri de diete de slabit pana acum si aproape mereu dupa cateva luni incepeam sa cresc iarasi in greutate. Dupa acest curs abia am inteles unde greseam. Aveam nevoie sa schimb ceva in interior si acum am facut primii pasi. În primele săptămâni am slăbit doar prin schimbarea unor obiceiuri greșite. — Teodora - manager
Înscrie-te aici

Cui se adresează acest program?

Modalitățile practice cu aplicare imediată și informațiile teoretice au o înlănțuire bine determinată, fiind însoțite de experiențe de autocunoaștere, de lucrul direct cu propriile gânduri și emoții, de momente de introspecție și meditații transformatoare.

Programul se adresează tuturor celor ce doresc să își recâștige forma corporală și poate fi urmat atât de femei cât și de bărbați, indiferent de vârstă.

Acest curs online se bazează pe numeroase studii ale psihologiei moderne, pe rezultate obținute în ultimii 20 de ani, pe o armonioasă apropiere între psihologia pozitivă și comportamentală și modalități eficiente de transformare a stilului de viață. 

Acest program nu este o dietă și nu conține elemente de nutriție, fiind un suport complementar pentru diferite programe bazate pe nutriție. El vizează abordarea prin instrumente ale psihologiei moderne a celor mai frecvente obstacole care îngreunează regăsirea echilibrului corporal.

Psihologia pozitivă și cea cognitiv-comportamentală modernă, precum și cunoașterea influenței covârșitoare a emoțiilor asupra modului în care acționăm ofera resurse și metode esențiale pentru a depăși o parte dintre obstacolele ce apar frecvent în calea celor ce vor să își schimbe stilul de viață.

De foarte multe ori a reîncepe să ne apreciem cu adevărat, să ne acordăm timp adecvat, să ne redescoperim, reprezintă catalizatori extrem de valoroși ai proceselor corporale care nu vor întârzia să apară apoi, în condițiile potrivite.

Ca nutritionist sunt nevoit mereu sa le explic oamenilor ca nu e suficient doar sa manance diferit ci trebuie sa lucreze si la starea interioara. Acum este mult mai simplu: eu le creez programul de nutritie si le recomand cursul online pentru a intelege mai bine partea emotionala. Este simplu si pentru mine si pentru clientii mei. — Valentin - nutritionist si antreprenor

Cursul este alcătuit din mai multe secțiuni, ce pot fi parcurse de fiecare în propriul ritm, nefiind necesară decât o conexiune la internet și un laptop sau smartphone. 

Cursul se parcurge în ordinea secțiunilor, fiecare lecție fiind într-o înlănțuire logică și atent gândită în raport cu celelalte. Deși se poate realiza în ritmul propriu, pentru o bună consistență și eficiență, recomandarea noastră este aceea de a parcurge întregul curs pe durata a 30 de zile.

Fiecare secțiune presupune aplicații practice și metode directe pe care le poți realiza imediat, dar asupra cărora poți reveni și ulterior, oricând dorești aceasta, pe întreaga durată de valabilitate a accesului, respectiv 3 luni de la începerea cursului.

Cele 29 de lecții ale cursului online cuprind cca 7 ore de materiale video, structurate astfel încât să te sprijine să regăsești în tine resursele necesare unei transformări persistente. Multe dintre metodele utilizate se bazează pe transformarea modului de a te privi, pe schimbarea viziunii personale, modificarea credințelor și emoțiilor. 

Înscrie-te aici

Ce avantaje am dacă urmez acest program?

 • Experiențele participanților arată că acest program contribuie semnificativ la scăderea în greutate
 • Noțiunile și metodele prezentate sunt bazate pe cercetări din psihologie cu privire la modificarea obiceiurilor și scăderea în greutate
 • Acest curs online nu este legat de o anume dietă, prin urmare poate fi realizat indiferent de opțiunile tale nutriționale sau de planurile de dietă pe care le urmezi
 • Se derulează online și îl poți urmări ușor, în ritmul tău, chiar dacă ai un program aglomerat
 • Te ajută să îți modifici modul de a gândi și să îți înțelegi emoțiile, atât prin informații cât și prin exerciții ghidate, practice
 • Te ajută să înțelegi cum să aplici modificările comportamentale într-un mod care să fie mult mai ușor de acceptat și să nu trezească rezistență și respingere
 • Suportul pe e-mail și direct în platformă îți permite să pui oricând întrebări la care vei primi răspunsuri în scurt timp
 • Modificările realizate cu pași mici te vor încuraja să continui să obții rezultate și să progresezi și în viitor
 • Înțelegi felul în care emoțiile și gândurile se influențează reciproc și influențează comportamentele și acțiunile
 • Înțelegi mai ușor faptul că obiectivul este să integrezi o dietă echilibrată într-un stil de viață sănătos, pe care îl poți menține pe termen lung și nu doar să realizezi o cură de slăbire ocazională
 • Găsești răspunsuri și „scurtături“ bazate pe studii științifice cu privire la modul în care poți depăși unele obstacole interioare.
 • Afli cum reușești să devii și să rămâi suplu(suplă) pentru o perioadă lungă de timp și nu doar ocazional
 • Afli cum să iei decizii mai bune cu privire la alimentație și la stilul de viață, înțelegând semnalele transmise de către corp.
A fost o meditație familiară, dar plasată într-o nouă perspectivă pentru mine. Era o experiență uimitoare, să-mi îmbrățișez propria ființă și să fiu recunoscătoare pentru mine, pentru corpul, pentru organele si tot ce inseamnă ”eu”. Am plâns în timpul meditației, datorită conștientizării că pot și trebuie sa-mi iubesc corpul și întrega ființă. — M.R. - management
Înscrie-te aici

Ce efort presupune din partea ta?

În cele 30 de zile recomandate pentru parcurgerea cursului vei acorda in medie 15 minute pe zi acestei activități.

Atenție! Accesul la resursele cursului este limitat la o perioadă de 3 luni. Prelungirea acestei perioade se poate realiza gratuit,  la cerere. 

Noțiunile și metodele practice se construiesc treptat și tocmai de aceea este bine ca fiecare nou element să aibă timp să fie înțeles și asimilat înainte de a trece mai departe. Este necesar să nu te grăbești și să lași ca noile înțelegeri să ajungă să facă parte din tine.

La finalul perioadei vei avea la îndemână noi informații, instrumente practice și înțelegeri care să te ajute nu doar în procesul modelării corporale ci oricând de confrunți cu provocări ce par inițial să depășească resursele de care dispui.

Mai mult însă, în finalul acestui curs cu siguranță vei avea unele certitudini legate de posibilitățile tale reale. Folosind puterea minții și a psihicului, deblocând resurse interioare, regăsindu-ți motivația dobândești siguranța de care ai nevoie pentru a atinge succesul în modelarea corporală dorită, armonizând interiorul și exteriorul.

Înscrie-te aici

Cine a creat acest curs?

Psiholog-Mihai-MinoiuNumele meu este Mihai Minoiu și sunt psiholog. Acum mai bine de 20 de ani realizam ca și co-autor best-sellerul "Din tainele frumuseții feminine" - rezultatul unui program eficient și complex de armonizare corporală și interioară pentru femei. De atunci am aprofundat și aplicat numeroase elemente de psihologie și dezvoltare personala, lucrând cu mai multe mii de oameni ca psiholog clinician și consultant de specialitate în terapii complementare.

Am creat acest program din nevoia de a-i sprijini pe cei care se luptă cu propriul corp fără a face întâi pace cu ei, în interior. Colabprând de-a lungul timpului la crearea a numeroase programe de echilibrare psihosomatică am realizat că una dintre nevoile cele mai mari nu este aceea ce a descoperi o pastilă miraculoasă care să ne vindece de ceea ce ne crează disconfort, ci aceea de a ne regăsi și a ne vindeca rănile interioare. Legătura între minte, emoții și corp este extrem de puternică, iar intervenția integrativă asupra tuturor acestor elemente ale ființei noastre este cea care are puterea de a realiza transformări persistente.

"Cred că nici un domeniu al transformării corporale nu este atât de provocator precum reglarea greutății corporale. Dacă folosești instrumentele psihologice necesare pentru a-ți modela corpul poți să modelezi aproape orice în viața ta. Dezvolți o mentalitate nouă în ceea ce privește viața și corpul tău. Mai întâi îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă cu corpul tău și apoi aplici soluții eficiente care au o bază științifică. Înveți să lucrezi cu emoțiile, obiceiurile cu tendințele și poftele care te frânează, îți descoperi punctele forte și mergi înainte. Descoperi la final că transformarea corporală începe în mintea și în sufletul tău. La final, nu te regăsești doar arătând bine, ci simți o extraordinară împlinire și satisfacție interioară.“  - Mihai Minoiu - psiholog

Garanția noastră!

DACA ÎN PRIMELE 7 ZILE DE LA ACHIZITIONAREA CURSULUI ONLINE CONSIDERI CA ESTE DIFERIT DE AȘTEPTĂRILE TALE, SAU NU ȚI SE POTRIVESTE, ITI RETURNAM BANII INTEGRAL!

Înscrie-te aici

Cum mă înscriu? 

1. Adaugă în coș cursul online de Psihologia Slăbirii, cu parcurgere in ritmul propriu.

2. Dacă ai un cod de voucher îl poți adăuga la pasul următor

3. Completează datele de facturare. Poți opta pentru facturarea pe persoană fizică sau juridică.

4. Efectuează plata online cu cardul sau prin ordin de plată.

5. Primești linkul de acces la curs prin e-mail. În cazul în care nu ai primit imediat confirmarea înscrierii și factura (proforma în cazul plății prin op) verifică și secțiunea spam/junk a căsuței tale de e-mail!

6. Dai click pe linkul de acces și poți începe parcurgerea cursului pe platforma specială de curs. Aici ai acces instantaneu la: cursurile în format video și audio, documente pdf, linkuri și materiale de curs, scurte teste de asimilare a noțiunilor, secțiune de comentarii unde vei putea primi răspunsuri sau vei putea comunica cu ceilalți participanți la cursul online.

Pentru alte informații ne poți contacta telefonic la 0731.99.55.56 sau

pe e-mail la adresa: contact@dezvoltare-integrativa.ro

Înscrie-te acum!

Intrebări frecvente

Î: Cât timp am acces la cursul online, odată ce l-am achiziționat?

R: Accesul este nelimitat și continuu pentru o perioadă de 3 luni. Este bine ca cel mult în acest interval de timp să parcurgi integral întregul curs. Prelungirea accesului se poate realiza la cerere și nu implică costuri suplimentare.

Î: Dacă urmez acest curs voi slăbi 100% garantat?

R: Aceste informații te pot ajuta enorm să te înțelegi mai bine și să îți transformi relația cu hrana și propriul corp. Acest program nu înlocuiește însă un plan de nutriție și nici sfatul unui medic specialist sau ajutorul unui psiholog specializat, în cazul unor necesități particulare.

Î: Pot include materialele din acest curs online în alte prezentări personale?

R: Prezentările din cadrul cursului sunt protejate de legea dreptului de autor. Prin urmare nu poți folosi imaginile / filmările sau documentele în scopuri de marketing / comerciale sau de prezentare fără acordul nostru scris.

Î: Acest curs înlocuiește necesitatea de a merge la psiholog?

R: Mai ales dacă te confrunți cu probleme persistente, niciun curs nu poate înlocui mersul la psiholog. Ajutorul psihologic presupune mai multe etape specializate, adaptate întru totul situației tale particulare. Acest curs te poate ajuta să înțelegi mult mai mult despre mecanismele interioare, să aplici modalități directe, să exersezi metode din sfera autocunoașterii și dezvoltării interioare, studiate pentru a contribui la depășirea obstacolelor din armonizarea corporală.

Î: Dacă am primit un discount suplimentar, cum procedez pentru a-l aplica?

R: Discountul se poate introduce în zona dedicată după adăugarea produsului în coș și completarea datelor personale, înainte de a realiza plata.

Î: Când mă pot înscrie la acest curs?

R: În orice moment în care înscrierile sunt deschise pe pagina cursului. 

Î: Acest curs prezintă alimente sau o dietă?

R: Acest curs este axat strict pe psihologie și nu conține elemente de dietă.  

Înscrie-te aici

Ce au spus cei ce au testat acest curs

Am facut cel putin 5 tipuri de diete de slabit pana acum si aproape mereu dupa cateva luni incepeam sa cresc iarasi in greutate. Dupa acest curs abia am inteles unde greseam. Aveam nevoie sa schimb ceva in interior si acum am facut primii pasi. În primele săptămâni am slăbit doar prin schimbarea unor obiceiuri greșite.

— Teodora - manager

Ca nutritionist sunt nevoit mereu sa le explic oamenilor ca nu e suficient doar sa manance diferit ci trebuie sa lucreze si la starea interioara. Acum este mult mai simplu: eu le creez programul de nutritie si le recomand cursul online pentru a intelege mai bine partea emotionala. Este simplu si pentru mine si pentru clientii mei.

— Valentin - nutritionist si antreprenor

Mi-am dat seama că de fapt nu mi-am acordat niciodată cu adevărat timp pentru mine: au fost mereu pe primul loc responsabilitățile legate de job, activitățile realizate pentru familie și astfel m-am pus mereu pe ultimul loc. Am început să îmi schimb relația cu propriul corp și am renunțat să mai doresc ca totul să se producă peste noapte. Nerăbdarea aceasta a fost dealtfel cea care m-a împins să fac tot felul de diete severe și apoi să cresc în greutate la scurt timp după ce le încheiam. Reușesc acum să mă concentrez pe ceea ce e important și kilogramele încep să dispară. Chiar dacă este mai lent pentru prima oară simt că acest lucru nu îmi mai crează disconfort.

— C.S. - manager

Am ajuns la un punct în care cuvântul dietă îmi crează repulsie. Mi-am dat seama că trebuie să ies din lupta asta continuă cu mine, cu mâncarea, cu stresul. Cu toată lumea. Așa am ajuns la cursul vostru și am înțeles că nu sunt "defectă" și că lucrurile pot funcționa și altfel. Puneam prea multă presiune pe mine atunci când mă îngrășam după o dietă, până la punctul în care nu m-a mai interesat o vreme cum arăt, că am sau nu "colăcei"...Am reînceput să colaborez cu mine însămi mai ales după modulul cu inteligența naturală a corpului și cel cu iertarea față de propria persoană.

— I.B. - programator

Am slăbit primele 3 kilograme fără să schimb nimic în alimentație ci doar pentru că am reînvățat să mestec! 

— P.M. - marketing

 A fost o meditație familiară, dar plasată într-o nouă perspectivă pentru mine. Era o experiență uimitoare, să-mi îmbrățișez propria ființă și să fiu recunoscătoare pentru mine, pentru corpul, pentru organele si tot ce inseamnă ”eu”. Am plâns în timpul meditației, datorită conștientizării că pot și trebuie sa-mi iubesc corpul și întrega ființă.

— M.R. - management

Detalii eveniment
Când începe: 30 Dec, 2022 @ 10:00
Când se încheie: 1 Sep @ 00:00
Locaţie: Pe platforma online dedicata
Hartă: Google Maps
Preţ: Curs online pe platforma dedicata: 355 Lei
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu
Psiholog

Psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de colegiul psihologilor din România, autor și antreprenor, fondator al platformei Dezvoltare Integrativa și coordonator al programelor de dezvoltare de abilități pentru adulți și tineri. Alături de practica privată din cabinet coordonez programe și traininguri de dezvoltare de abilități (soft-skills) pentru companii și dezvolt colaborări internaționale pentru cultivarea de abilități la tineri și copii. Organizez de peste 15 ani ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Consider că pentru a obține o transformări profunde și durabile în propria ființă este necesară o abordare pozitivă, integrativă și holistică.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner