Evenimente

Neuralis Summer Camp - tabăra de vară pentru copii intre 10 si 14 ani

Neuralis Summer Camp - tabăra de vară pentru copii intre 10 si 14 ani

Trei zile de descoperire, bucurie, concentrare, lucru și joacă în echipă, într-o călătorie provocatoare de auto-descoperire a abilităților și talentelor proprii, adresată copiilor între 10 și 14 ani!

Dă frâu liber curiozității, descoperă-ți visele și aspirațiile, explorează-ți potențialul fantastic și îmbarcă-te alături de noi într-o virtuală și plină de provocări Călătorie spre Marte.

Această mini-tabără de vară având ca temă Călătoria spre Marte te va pune în situații noi și neobișnuite în cadrul unui joc sclipitor elaborat de o echipă internațională. 

 

Ce vor putea descoperi prin joc participanții la program?

- Cum își pot canaliza curiozitatea naturală pentru a crea eficient proiecte reale în viața de zi cu zi

- O abordare eficientă  a rezolvării de probleme în viața de zi cu zi. Da, asta înseamnă că și temele solicitante vor putea fi abordate altfel dar și orice alte provocări 

- Cum să te adaptezi, să perseverezi și să știi ce să faci cu emoțiile puternice atunci când lucrurile par să meargă greu...Se poate și fără puls mărit și fără nodul în gât sau lucrurile pe care le uiți din cauza stresului în momente esențiale.

- Cum să se prezinte pe ei înșiși și proiectele la care lucrează într-o manieră convingătoare, frumoasă, îndrăzneață și hotărâtă. Adică, fără emoții în fața celorlalți, cu o atitudine interioară și corporală potrivită. Fără frici și ezitări...

- Cum e să lucrezi de-adevăratelea în echipă cu ceilalți pentru un scop comun. Nu într-o competiție acerbă unul față de altul ci alături unul de altul. Doar așa vor face în viitor lucruri excepționale, nu-i așa?

- Să se joace, să celebreze, să se bucure de aceste zile împreună cu ceilalți!

 

Ce vom face în aceste 3 zile împreună?

Folosim conceptul original Neuralis care se bazează pe dezvoltarea de abilități reale și utile în viața de zi cu zi printr-o metodă în 5 etape. Acest concept a fost creat special pentru copii de o echipă de profesioniști din dorința de a putea învăța acele abilități de care orice tânăr are nevoie în viața lui și care cel mai adesea nu sunt învățate în sistemele educaționale clasice. 

Tocmai de aceea, vom fi alături de cei prezenți, într-o atmosferă destinsă, veselă și plină de varietate pentru a scoate și mai mult la lumină calitățile valoroase ale fiecărui participant. În locul metodelor tradiționale de învățate ne vom baza pe super-experiențe de jocuri dirijate unde distracția nu lipsește iar abilitățile ies la lumină natural. 

Programul conține 2 etape: 

- Prima etapă a programului este Călătoria virtuală spre Marte - unde creștem împreună abilități de echipă, de decizie, de rezolvare de probleme, creativitate, rezistență în situații dificile și discernământ.

- A doua etapă a programului constă în realizarea și prezentarea unui proiect personal, folosind abilitățile deprinse în prima etapă

 

Programul zilnic:

 

Luni, 9.08.2021

15.00 - Începutul Jocului

17.00 - Pauză

20.00 - Finalul zilei 1

 

Marți, 10.08.2021

9.00 - A doua zi a Jocului

11.00 - Pauză de masă

11.30 - Plimbare și activități în. natură

12.30 - Joc

13.00 - Masa de prânz

15.00 - Începutul proiectelor personale

17.00 - Pauză

18.00 - Finalul zilei 2

Wednesday, 11.08.2021

9.00 - Începem ziua prezentării proiectelor personale

11.00 - Pauză

13.00 - Masa de prânz

14.00 - Instrumente și abilități de prezentare a proiectelor

15.00 - Ultimele ajustări ale proiectelor personale

17.00 - Prezentarea proiectelor personale de către fiecare participant în fața audienței (toți părinții sunt invitați)

18.00 - Sărbătorim și încheiem evenimentul.

 

DETALII ORGANIZATORICE ȘI INFORMAȚII PENTRU PĂRINȚI

- evenimentul este organizat de către o echipă de traineri români și străini, în limba română

- toate activitățile se vor desfășura respectând măsurile de protecție sanitară

- masa de prânz și snack-urile sunt incluse

- nu este inclusă cazarea și transportul copiilor la și de la locația de desfășurare

- numărul maxim de locuri disponibile pentru acest program este de 15.

- numărul minim de participanți este 8

- pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: tel: +40731995556 / 
+39 3393076624 sau pe e-mail: info@project-neuralis.com

 

Alte detalii despre program (în limba engleză) aici: www.project-neuralis.com

 

Detalii eveniment
Când începe: 9 Aug, 2021 @ 15:00
Când se încheie: 11 Aug @ 18:00
Locaţie: Hotel Kolping, Str Petofi Sandor nr 27, Brasov
Hartă: Google Maps
Preţ: Taxa de participare: 870 Lei
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Laura Coconea
Laura Coconea

Laura este Doctor în Inginerie Electronică și Comunicații, Manager al departamentului de Inovație într-o corporație tehnologică. Locuiește în Roma alături de fiul ei de 12 ani și o pisică simpatică cu ochi albaștri. Iubește muzica, apusurile de soare și plimbările lungi în natură, Lego, cărțile bune și înghețata. Și-a început călătoria pentru propria dezvoltare personală încă de la 18 ani și de atunci continuă să îți dezvolte abilități ce pot să o ajute atât în propria viață personală cât și ca Chief Innovation Officer într-o corporație internațională.

Alberto Bellini
Alberto Bellini

Antreprenor digital și inginer, Alberto este pasionat de finanțe, anime-uri, social media, jocuri video și toate lucrurile "nerd-ish" care îți trec prin minte. Iubește arta impresionistă, tenisul, vâslitul, călătoriile în diferite locuri de pe glob și pe... Scrooge McDuck. Și-a început cariera profesională încă din facultate, iar acum lucrează ca manager de proiect într-o companie internațională. Pentru că propriul lui parcurs a fost marcat de multe întrebări la care a găsit cu efort răspunsurile, dorește să îi ajute pe tineri să afle mai repede lucrurile care le pot fi de folos.

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de colegiul psihologilor din România, autor și antreprenor, fondator al platformei Dezvoltare Integrativa și coordonator al programelor de dezvoltare de abilități pentru adulți și tineri. Alături de practica privată din cabinet coordonez programe și traininguri de dezvoltare de abilități (soft-skills) pentru companii și dezvolt colaborări internaționale pentru cultivarea de abilități la tineri și copii. Organizez de peste 15 ani ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Consider că pentru a obține o transformări profunde și durabile în propria ființă este necesară o abordare pozitivă, integrativă și holistică.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner