Termeni şi condiţii

Termeni și condiții de utilizare a siteului dezvoltare-integrativa.ro

Folosirea site-ului dezvoltare-integrativa.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. Echipa dezvoltare-integrativa.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

Disclaimer

Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Înaintea achiziţionării oricărui produs sau serviciu de pe acest site, este recomandat să cititi cu atentie specificațiile / recomandările de utilizare / modul de folosire sau implementare, respectiv prospectul în cazul produselor.
Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Proprietarul website-ului

Acest site este intretinut si administrat de Naturexpert Life Essentials srl. Proprietarul site-ului este Naturexpert Life Essentials srl, cu sediul social in loc.Brasov, str. Saturn 31B, jud. Brasov, Romania. Firma este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J08/1243/2019, codul fiscal este 40861425.

Dreptul de proprietate asupra conținutului

Întregul conținut al site-ului dezvoltare-integrativa.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date - este proprietatea dezvoltare-integrativa.ro sau a partenerilor acestuia și este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.  
Folosirea fara acordul dezvoltare-integrativa.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitări ale responsabilităților

Naturexpert Life Essentials s.r.l. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor sau serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site.  
Site-ul dezvoltare-integrativa.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc. Deși ne străduim permanent să menținem securitatea datelor transmise, Naturexpert Life Essentials s.r.l. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele dezvoltare-integrativa.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
Dezvoltare-integrativa.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Naturexpert Life Essentials s.r.l., fara acordul scris al acesteia.
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.  
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Echipa dezvoltare-integrativa.ro are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Naturexpert Life Essentials s.r.l.nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Naturexpert Life Essentials s.r.l.si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei Naturexpert Life Essentials s.r.l.  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Securitatea informațiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Compania Naturexpert Life Essentials s.r.l. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Reclamații și soluționări

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni sau vicii ale produselor sau serviciilor va fi adusa la cunostinta companiei Naturexpert Life Essentials s.r.l., in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare.  
În cazul produselor care sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Naturexpert Life Essentials s.r.l.in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri.  
Naturexpert Life Essentials s.r.l. condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei Naturexpert Life Essentials s.r.l.  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de companie de la acest client.  
Naturexpert Life Essentials s.r.l. isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania Naturexpert Life Essentials s.r.l. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@ dezvoltare-integrativa.ro.

Expedierea produselor

Expedierea produselor fizice se face in termen de 1-3 zile lucrătoare de la receptionarea si pregatirea comenzii prin curierat rapid si de 72-96 de ore in cazul utilizarii serviciului Posta Română. Compania Naturexpert Life Essentials s.r.l. nu răspunde de eventualele întârzieri provocate de furnizorul de servicii de curierat. Dacă acestea apar vă rugăm să ne notificați pentru a lua măsurile necesare, atunci când este cazul, astfel ca produsele să ajungă la clienți în cele mai bune condiții.

Accesul la produsele și serviciile digitale

Expedierea produselor în format electronic (carti/cursuri/etc) se va realiza prin transmiterea în cel mai scurt timp a link-ului de download / link-ului de acces la serviciul solicitat. În urma achiziției unui produs digital pentru download sa a unui serviciu online prin cumpărare sau abonament, cumpărătorul va primi prin e-mail toate informațiile necesare intrării în posesia produsului/serviciului comandat și plătit on-line. Deși cel mai adesea datele de acces sunt disponibile imediat, în cazul în care nu ați primit în termen de maxim 6 ore de la efectuarea plății informațiile necesare pentru accesul la serviciul /produsul comandat vă rugăm să verificați și folderul spam al casutei de e-mail si daca nu regasiti informatiile necesare, sa ne contactați imediat prin e-mail la: contact@dezvoltare-integrativa.ro sau telefonic la: 0731.99.55.56. Dacă nu este specificat altfel, cursurile on-line achizitionate sunt disponibile pentru o perioada garantată de 2 luni. 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre companie prin posta la adresa: Str Saturn 31B, bl 77B, ap1, Brasov, Jud. Brasov. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Naturexpert Life Essentials s.r.l.se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
Orice conflict aparut intre Naturexpert Life Essentials s.r.l.si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Vedeţi şi politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal.

Vedeţi şi politica de confidenţialitate pentru utilizarea aplicaţiei.
 
 

 

euplatesc banner