Webinar Live Gratuit - Psihologia Slăbirii - 12 Mai 2021 de la ora 20.30 - la 21.30

Webinar Live Gratuit - Psihologia Slăbirii - 12 Mai 2021 de la ora 20.30 - la 21.30

Așa cum probabil deja știi - slăbirea nu este un sprint pe distanță scurtă ci este un maraton. O cură de câteva săptămâni nu va rezolva decât temporar și superficial problema greutății, iar apoi kilogramele se vor încăpățâna să se adune la loc.

Cu toții căutăm scurtături: o dietă minune, niște pastile miraculoase, o metodă nouă rapidă, ceva care să mă facă să arăt bine în concediul de săptămâna viitoare.  Dacă faci asta, oprește-te: miliarde de dolari investiți de către oameni de-a lungul timpului în industria slăbitului arată faptul că nu există scurtături!

Esența procesului este să îți schimbi stilul de viață și să reușești să consumi mai puține calorii decât consumi, într-un mod cât mai sănătos și echilibrat.

Atunci când vrei să schimbi ceva în stilul de viață cei mai mari dușmani NU SUNT mâncarea, corpul, mediul, prietenii sau familia ci obiceiurile personale, modul de gândire, poftele greu de controlat, felul în care îți gestionezi propriile emoții, modul în care ai învățat să reacționezi la stres.  Pe scurt - psihicul și modul tău de gândire. Devine esențial din acest motiv să ne antrenăm în egală măsură psihicul și mintea pentru a depăși obstacolele interioare care frânează reușita.

Este esențial să nu trăiești într-un constant conflict cu tine sau cu hrana, să te înțelegi și să acționezi cu instrumentele adecvate provocărilor care apar. Probabil că ai încercat până acum cel puțin câteva metode de slăbire. Dacă nu ai avut instrumentele potrivite pentru a-ți gestiona emoțiile și pentru a-ți modifica obiceiurile, cel mai probabil te confrunți cu: - aversiunea față de diete și cure de orice fel; - dificultatea în controlul asupra poftelor alimentare; - foamea emoțională ca reacție la stres și tensiuni; - repulsia față de orice se referă la slăbit sau la greutate corporală; - oscilații ale stării interioare de la sentimentul parcă efemer al reușitei la cel al eșecului în termen de câteva zile.

În acest webinar live vom discuta despre câteva dintre cele mai importante mecanisme psihologice implicate în reglarea ponderală.

- cât de importantă este viziunea personală și relația cu propriul corp?

- care sunt și ce rol au "frânele emoționale" și obstacolele interioare ce provin din înțelegeri eronate, biasuri, emoții nedigerate și credințe nocive

- cum poți cultiva obiceiuri naturale și echilibrate pe care te poți baza mai apoi întreaga viață?

Acest webinar gratuit se adresează celor ce doresc să își recâștige forma corporală și au constatat că o simplă dietă nu este răspunsul final. Totodată acesta NU ESTE UN WEBINAR DESPRE NUTRIȚIE pentru slăbit.

Psihologia pozitivă și cea cognitiv-comportamentală modernă, precum și cunoașterea influenței covârșitoare a emoțiilor asupra modului în care acționăm ofera resurse și metode esențiale pentru a depăși o parte dintre obstacolele ce apar frecvent în calea celor ce vor să își schimbe stilul de viață.

De foarte multe ori a reîncepe să ne apreciem cu adevărat, să ne acordăm timp adecvat, să ne redescoperim, reprezintă catalizatori extrem de valoroși ai proceselor corporale care nu vor întârzia să apară apoi, în condițiile potrivite.

CÂND?

Miercuri, 12 Mai, de la ora 20.30 până la ora 21.30

UNDE?

Online, pe platforma dedicată, pe care o vei putea accesa după ce te înscrii pe acest link: INREGISTRARE WEBINAR

Sunt Mihai Minoiu și voi fi gazda acestui Webinar

Mihai Minoiu

Acum mai bine de 20 de ani realizam ca si co-autor cartea "Din tainele frumusetii feminine" - rezultatul unui program eficient si complex de armonizare corporala si interioara pentru femei, bazat pe transformare interioară, Ayurveda și metode naturale.

De atunci am studiat sistematic psihologie si diferite zone de dezvoltare personala, lucrand cu mai multe mii de oameni atât ca psiholog, dar și ca antreprenor și consultant de specialitate in terapii complementare.

Cresterea spectaculoasa a dezvoltarii personale in ultimii ani, evolutia cunoasterii stiintifice din psihologie, au permis in ultima perioada un acces fara precedent la metode ce permit depasirea limitarilor si blocajelor si atingerea scopurilor pozitive.

Sunt profund pasionat de domeniul cunoasterii interioare si sunt recunoscator pentru posibilitatea de a impartasi cu tine pe aceasta cale cateva dintre informatiile si metodele acumulate si distilate de-a lungul timpului. Sper sa îți fie de un real folos si sunt convins ca prin transformarea interioara inteligenta poți dobandi trupul și armonia interioară pe care o meriți!

 

Inregistreaza-te aici pentru a participa gratuit la acest webinar: INREGISTRARE WEBINAR

Dacă nu poți să participi live la momentul webinarului, însă vrei să rămâi în contact cu noi pentru a afla când se va desfășura următorul webinar gratuit poți să faci aceasta înscriindu-ți adresa de e-mail în căsuța alăturată:

 
euplatesc banner