Webinar Live Gratuit - Psihologia Slăbirii - MARȚI, 19 OCT 2021 ora 19.00

Webinar Live Gratuit - Psihologia Slăbirii - MARȚI, 19 OCT 2021 ora 19.00

 

Așa cum probabil deja știi - slăbirea nu este un sprint pe distanță scurtă ci este un maraton. O cură de câteva săptămâni nu va rezolva decât temporar și superficial problema greutății, iar apoi kilogramele se vor încăpățâna să se adune la loc.

În acest webinar vom aborda câteva metode practice din psihologie care pot să conducă la o mai mare aderență la programul de modelare corporală pe care l-ai ales și să atingi o persistență a rezultatelor pe termen lung.

Cu toții căutăm scurtături: o dietă minune, niște pastile miraculoase, o metodă nouă rapidă, ceva care să mă facă să arăt bine în concediul de săptămâna viitoare.  Dacă faci asta, oprește-te: miliarde de dolari investiți de către oameni de-a lungul timpului în industria slăbitului arată faptul că nu există scurtături!

Esența procesului este să îți schimbi stilul de viață și să reușești să consumi mai puține calorii decât consumi, într-un mod cât mai sănătos și echilibrat.

Atunci când vrei să schimbi ceva în stilul de viață cei mai mari dușmani NU SUNT mâncarea, corpul, mediul, prietenii sau familia ci obiceiurile personale, modul de gândire, poftele greu de controlat, felul în care îți gestionezi propriile emoții, modul în care ai învățat să reacționezi la stres.  Pe scurt - psihicul și modul tău de gândire. Devine esențial din acest motiv să ne antrenăm în egală măsură psihicul și mintea pentru a depăși obstacolele interioare care frânează reușita.

Acest webinar gratuit se adresează celor ce doresc să își recâștige forma corporală și au constatat că o simplă dietă nu este răspunsul final. Totodată acesta NU ESTE UN WEBINAR DESPRE NUTRIȚIE pentru slăbit.

CÂND?

Marți, 19 Mai 2021, de la ora 19.00. Durata: cca 1h.

UNDE?

Online, acces gratuit.

Credits: Photo by Catalin Pop on Unsplash

 

Sunt Mihai Minoiu și voi fi gazda acestui Webinar

Mihai Minoiu

Acum mai bine de 20 de ani realizam ca si co-autor cartea "Din tainele frumusetii feminine" - rezultatul unui program eficient si complex de armonizare corporala si interioara pentru femei, bazat pe transformare interioară și metode naturale. De atunci am studiat sistematic psihologie si diferite zone de dezvoltare personala, lucrand cu mai multe mii de oameni atât ca psiholog acreditat, dar și ca antreprenor și consultant de specialitate in terapii complementare.

Pentru înscriere, te rog să introduci adresa de e-mail în căsuța alăturată.

 
euplatesc banner