Corporate

Care este diferența între a face un training și a investi strategic în dezvoltarea abilităților echipei cu care lucrezi? 

Daca a investi strategic in oameni ar fi un lucru usor, simplu si garantat, ar face-o toata lumea. De aceea cele mai multe companii aleg să facă ocazional traininguri care îmbunătățesc abilitățile pentru o perioadă de timp însă nu mereu au scoruri bune la follow-up-ul realizat la 3, 6 luni sau 1 an. Altfel spus, rata de uitare a elementelor învățate este uriașă, făcând ca raportul între investiția în dezvoltarea de abilități și rezultate să fie nefavorabil cu trecerea timpului. 

Tocmai de aceea, lucrând cu companii din diferite industrii am ajuns de la traininguri simple la programe structurate în funcție de nevoile echipei și ritmul ei de învățare care sunt axate pe dezvoltarea de abilități persistente folosind elemente avansate ale învățării active și tehnici moderne din psihologie. Urmate deja de sute de oameni din mai multe companii, programele noastre abordează domenii ca: managementul conflictelor, comunicare, negociere, performanță bazată pe puncte forte, motivație, managementul stresului dar și un program inedit de wellbeing axat pe nutriție, sport și neuro-optimizare. Îți prezentăm succint mai jos două dintre cele mai căutate programe: IOEBP® și Stress2Flow.

Contactează-ne pentru o ofertă completă personalizată, adaptată necesităților companiei tale.

Inside-Out Ethical Business Perfomance®

Inside-Out Ethical Business Perfomance®

Un seminar de succes pentru performanță bazată prin descoperirea punctelor forte și a valorilor interne de bază, depășirea fricilor și frânelor emoționale și comunicare conștientă. Coaching avansat pentru performanță bazată pe valori interioare.

Stress2Flow - Stres & Burnout Management Program

Stress2Flow - Stres & Burnout Management Program

În perioade pline de provocări și tensiuni adoptă strategii dovedite în psihologie și neuropsihologie pentru depășirea stresului și burnout-ului. Un aspect necesar pentru companiile ce investesc în oameni și prețuiesc mediul de lucru constructiv și super-

euplatesc banner