Evenimente

Seminar Introductiv de Dezvoltare Integrativă

Seminar Introductiv de Dezvoltare Integrativă
Detalii eveniment
Când începe: 1 Nov, 2019 @ 17:30
Când se încheie: 1 Nov @ 20:30
Locaţie: Hotel Ramada, Sala Ferdinand
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscrierile sunt închise

Dezvoltare personală Integrativă

Dorești să înțelegi mai bine relațiile dintre starea emoțională, nutriție și mișcarea? Află cum să implementezi acest trio esențial în condițiile unei vieți solicitante într-un seminar de dezvoltare personală integrativă plin de informații și experiențe practice.

Folosind elemente practice din psihologia pozitivă și terapia emoțională precum și cunoștințe de nutriție și mișcare, seminarul pune noi baze pentru stilul de viață echilibrat, abordând în mod unitar și integrativ teme de dezvoltare interioară, alimentație și mișcare conștientă. Abordarea este tonică și energică, plină de experiențe de conștientizare și exersare a noilor abilități.

Sistemul educațional formal se axează aproape exclusiv pe pregătirea profesională. Lipsa informării și educației încă din școală în domeniile: psihologic-emoțional, al nutriției și al sportului reprezintă o cauză a creșterii incidenței tulburărilor de sănătate (afecțiunilor psiho-somatice, bolile cardiovasculare și metabolice), și tulburărilor emoționale (depresia, anxietatea, disfuncții relaționale). În pofida existenței (mai ales în mediul online) foarte multor informații despre stilul de viață echilibrat, punerea în aplicare este foarte dificilă și adesea aproape imposibilă în lipsa unui cadru motivațional potrivit. Participarea la seminarul introductiv de dezvoltare personală integrativă poate fi un prim pas către mai mult echilibru în viața personală și profesională.

Subiecte abordate și beneficii: 

  • Autodiagnosticul stilului de viață personal
  • Relația stare interioară – nutriție – mișcare. Cum să implementezi trio-ul esențial în condițiile unei vieți solicitante.
  • Hrănirea fizică și hrănirea emoțională
  • Cum alchimizezi emoțiile negative
  • Cum hrănești emoțiile pozitive
  • Reformularea scopurilor personale prin descoperirea valorilor interne pozitive
  • Comunicarea și relațiile – influența asupra calității generale a vieții
  • Mesaje ale corpului ce nu pot fi ignorate. Rolul mișcării conștiente în viața ta.
  • Microbiomul și nutriția
  • Metode simple pentru creșterea vitalității și a stării generale de bine
Detalii eveniment
Când începe: 1 Nov, 2019 @ 17:30
Când se încheie: 1 Nov @ 20:30
Locaţie: Hotel Ramada, Sala Ferdinand
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu
Facilitator și inițiatorul proiectului

Numele meu este Mihai și sunt psiholog clinician, autor și antreprenor. Organizez de mulți ani workshopuri pe teme de dezvoltare personală și totodată particip ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață. De peste 20 de ani studiez metode alternative de reechilibrare și vindecare fiind co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative. Cred că în viața profesională este loc de multe îmbunătățiri astfel că am dezvoltat și desfășor mai multe programe de training pentru performanță în companii prin metoda Inside Out. În tot ceea ce fac, abordarea integrativa și holistică a ființei umane este foarte importantă pentru mine. Cred că răspunsurile la multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca oameni sunt deja aici și putem să le găsim atât la intersecția unor domenii de frontieră ale cunoașterii actuale cât și descoperind resursele incredibile pe care fiecare dintre noi le deținem în interior.

Patricia Cihodaru
Patricia Cihodaru
Invitat special

Patricia este psihoterapeut format în psihoterapie experiențială și cognitiv-comportamentală, acreditată ca trainer și practician al metodei de vindecare emoțională The Journey. Este speaker de inteligență emoțională, autor al site-ului www.scoalaemotiilor.ro, al blogului care îi poartă numele și al cărții în curs de apariție ”Geniul emoțiilor”. Activitatea ei constă în terapie unu-la-unu și susținerea de workshopuri și seminarii pe teme de sănătate și vindecare emoțională (https://www.facebook.com/cihodaru.patricia)

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner