Evenimente

Seminar Introductiv de Dezvoltare Integrativă

Seminar Introductiv de Dezvoltare Integrativă
Detalii eveniment
Când începe: 1 Nov, 2019 @ 17:30
Când se încheie: 1 Nov @ 20:30
Locaţie: Hotel Ramada, Sala Ferdinand
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscrierile sunt închise

Dezvoltare personală Integrativă

Dorești să înțelegi mai bine relațiile dintre starea emoțională, nutriție și mișcarea? Află cum să implementezi acest trio esențial în condițiile unei vieți solicitante într-un seminar de dezvoltare personală integrativă plin de informații și experiențe practice.

Folosind elemente practice din psihologia pozitivă și terapia emoțională precum și cunoștințe de nutriție și mișcare, seminarul pune noi baze pentru stilul de viață echilibrat, abordând în mod unitar și integrativ teme de dezvoltare interioară, alimentație și mișcare conștientă. Abordarea este tonică și energică, plină de experiențe de conștientizare și exersare a noilor abilități.

Sistemul educațional formal se axează aproape exclusiv pe pregătirea profesională. Lipsa informării și educației încă din școală în domeniile: psihologic-emoțional, al nutriției și al sportului reprezintă o cauză a creșterii incidenței tulburărilor de sănătate (afecțiunilor psiho-somatice, bolile cardiovasculare și metabolice), și tulburărilor emoționale (depresia, anxietatea, disfuncții relaționale). În pofida existenței (mai ales în mediul online) foarte multor informații despre stilul de viață echilibrat, punerea în aplicare este foarte dificilă și adesea aproape imposibilă în lipsa unui cadru motivațional potrivit. Participarea la seminarul introductiv de dezvoltare personală integrativă poate fi un prim pas către mai mult echilibru în viața personală și profesională.

Subiecte abordate și beneficii: 

  • Autodiagnosticul stilului de viață personal
  • Relația stare interioară – nutriție – mișcare. Cum să implementezi trio-ul esențial în condițiile unei vieți solicitante.
  • Hrănirea fizică și hrănirea emoțională
  • Cum alchimizezi emoțiile negative
  • Cum hrănești emoțiile pozitive
  • Reformularea scopurilor personale prin descoperirea valorilor interne pozitive
  • Comunicarea și relațiile – influența asupra calității generale a vieții
  • Mesaje ale corpului ce nu pot fi ignorate. Rolul mișcării conștiente în viața ta.
  • Microbiomul și nutriția
  • Metode simple pentru creșterea vitalității și a stării generale de bine
Detalii eveniment
Când începe: 1 Nov, 2019 @ 17:30
Când se încheie: 1 Nov @ 20:30
Locaţie: Hotel Ramada, Sala Ferdinand
Hartă: Google Maps
Preţ: Gratuit
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu
Facilitator și inițiatorul proiectului

Psiholog clinician, autor și antreprenor. Mihai organizează de mulți ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Este pasionat de a învăța lucruri noi și totodată de natură și mișcare. Alături de practica privată din cabinet realizează programe de training pentru companii prin metoda Inside Out precum și diferite programe de dezvoltare personală pentru adulți și copii. Mihai consideră că abordarea pozitivă, integrativă și holistică a omului este esențială pentru a obține o transformare profundă și durabilă.

Patricia Cihodaru
Patricia Cihodaru
Invitat special

Patricia este psihoterapeut format în psihoterapie experiențială și cognitiv-comportamentală, acreditată ca trainer și practician al metodei de vindecare emoțională The Journey. Este speaker de inteligență emoțională, autor al site-ului www.scoalaemotiilor.ro, al blogului care îi poartă numele și al cărții în curs de apariție ”Geniul emoțiilor”. Activitatea ei constă în terapie unu-la-unu și susținerea de workshopuri și seminarii pe teme de sănătate și vindecare emoțională (https://www.facebook.com/cihodaru.patricia)

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner