Politica de confidenţialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Naturexpert Life Essentials s.r.l. inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J08/1243/2019, cod fiscal 40861425, IBAN RO03RNCB0053163078290001 deschis la BCR, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Înscrierea la newsletter

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul dezvoltare-integrativa.ro prin inregistrarea la newsletter va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a Naturexpert Life Essentials srl si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.
Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Naturexpert Life Essentials srl este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Naturexpert Life Essentials srl, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea firmei.
Compania va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Naturexpert Life Essentials srl va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele personale utilizate la înscrierea în programele online

Inscrierea la cursurile online este realizata prin intermediul platformei externe teachable.com. Procesarea datelor personale și a plăților pentru serviciile de cursuri și programe online se va realiza prin intermediul acestei platforme in conformitate cu termenii si conditiile de utilizarea ale acesteia. Naturexpert Life Essentials s.r.l. nu își asumă nici o răspundere cu privire la modul de utilizare a datelor de către furnizorul de servicii online pentru oferirea de cursuri, instructaje sau alte tipuri de educatie online, intreaga raspundere pentru datele pe care le colectează și prelucrează revenind teachable.com (mai multe detalii despre politica de confidențialitate aici: https://teachable.com/privacy-policy). În cazul preînscrierilor pentru cursurile online, realizate prin intermediul platformei dezvoltare-integrativa.ro, datele colectate subn forma adreselor de e-mail sau /si a numerelor de telefon vor fi utilizate exclusiv în sensul promovării menționate și nu vor fi utilizate în alte scopuri publicitare decât cele menționate explicit la momentul înscrierii și care țin de participarea la cursul online sau programul pentru care s-a realizat preînscrierea.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

În cazul înscrierilor sau preînscrierilor pentru cursurile și programele online, accesul la promoția dorită se va realiza în urma recepționării pe adresa proprie de e-mail a unui mesaj cu informațiile necesare accesării promoției, a codului promotional și a modului de accesare a programului solicitat.

Cum și unde utilizăm datele cu caracter personal

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre companie si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu excepția cazurilor prevăzute de către lege. Naturexpert Life Essentials srl garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Utilizăm datele personale:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
  • pentru executarea contractului incheiat cu dvs. si/sau indeplinirea obligatiilor fiscale sau legale (firma de contabilitate pentru efectuarea platilor, etc.).

Drepturile dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa: loc. Brașov, str Saturn 31B, bl77B, ap.1, 500342.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 

euplatesc banner