Evenimente

Grup de autocunoaștere psihologică și emoțională pentru bărbați

Grup de autocunoaștere psihologică și emoțională pentru bărbați

'Bărbatul care îi cucerește pe alții este puternic; bărbatul care se cucerește pe sine este de neînvins.'  James Allen

În călătoria vieții, fiecare bărbat se confruntă cu provocări care îi testează curajul, rezistența și integritatea. Emoțiile, uneori percepute ca un teritoriu necunoscut și intimidant, sunt de fapt esențiale în modelarea caracterului și a identității masculine. Înțelegerea și gestionarea acestora nu este o dovadă de slăbiciune, ci un act de forță autentică.

Acest grup de autocunoaștere invită bărbații să se cunoască mai bine prin experiență directă, să-și accepte și să își exploreze propriile trăiri și emoții, să depășească blocajele interioare care le blochează manifestarea liberă și să își transforme diferitele emoții negative în surse de putere și claritate. Putem descoperi că aceasta este o cale spre o masculinitate profundă și autentică și conduce la îmbunătățirea relațiilor personale și profesionale.

 

Înscrie-te aici

 

Emoțiile influențează întreaga noastră viață, afectând gândirea, deciziile și comportamentele, și având implicații importante asupra reacțiilor fiziologice, de la tensiunea arterială și funcționarea diferitelor organe până la modificarea expresiei genetice. Din păcate, cei mai mulți dintre noi, nu beneficiem în nicio etapă a procesului educațional de o cunoaștere sau experiență cu privire la abordarea conștientă și constructivă a propriilor emoții, iar această lipsă se reflectă adesea în mod negativ în gradul de împlinire personală, în abilitățile relaționale și chiar în propria stare de sănătate.

Obiectivul nostru este de a oferi un spațiu unde fiecare participant poate învăța să se cunoască mai bine, să recunoască și să își gestioneze emoțiile, să își redescopere propria putere interioară și să își depășească limitele, contribuind astfel la dezvoltarea personală, la progresul profesional, la crearea și menținerea unor relații împlinitoare și fericite.

Grupul, limitat la 15 bărbați, favorizează diversitatea experiențelor și perspectivelor, creând un mediu îmbogățitor pentru toți membrii.

Subiecte abordate:

✅ Conștientizarea emoțiilor personale și a impactului emoțiilor asupra diferitelor arii ale vieții.
✅ Strategii de abordare a emoțiilor negative intense: furie, frustrare, gelozie, frică, singurătate, anxietate, stres.
✅ Înțelegerea scopului și sensului emoțiilor pe care le experimentăm.
✅ Înțelegerea diferențelor de exprimare emoțională între bărbați și femei și impactul acestor diferențe asupra relațiilor.
✅ Transformarea perspectivei asupra emoțiilor negative și depășirea blocajelor emoționale.
✅ Rolul comunicării eficiente în exprimarea emoțiilor și îmbunătățirea relațiilor.
✅ Vulnerabilitatea masculină ca mijloc de descoperire a forței interioare și de apropiere în relațiile de cuplu.
✅ Îmbunătățirea relațiilor și a intimității prin controlul și gestionarea emoțiilor proprii.
✅ Creșterea stimei de sine și a responsabilității personale prin înțelegerea scopului emoțiilor noastre.

Beneficii:

 • Dinamica grupului permite o interacțiune unică și transformatoare pentru fiecare participant, semnificativ diferită de abordarea oferită de un curs sau o interacțiune 1:1.
 • Îmbunătățirea vieții emoționale, cu ecouri pozitive în toate ariile importante ale vieții personale și profesionale
 • Ești parte dintr-un mediu în care poți să te exprimi sincer și deschis, fără a fi judecat, cu o ghidare adecvată realizată de către profesioniști. 
 • Formatul flexibil al grupului permite adaptarea la nevoile practice și la dinamica fiecărui participant.
 • Ședințele includ discuții de grup, exerciții practice și momente de reflecție personală, toate sprijinind parcursul de autocunoaștere și dezvoltare personală al participanților.

Condiții de participare:

 • Bărbați, peste 18 ani.
 • Întâlnirile se desfășoară săptămânal, începând cu luna februarie. Vinerea de la ora 18.30. (* ATENȚIE! data și ora exactă a primului curs poate suferi modificări, în funcție de formarea grupului și va fi anunțată din timp fiecărei persoane înscrise)
 • Numărul de întâlniri: 10.
 • Durata unei întâlniri: 90 de minute.
 • Costul este de 90 RON/persoană/întâlnire.
 • Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului sau telefonic la numărul: 0731.99.55.56. 
 • Grupul se formează cu un număr de minim 10 participanți.
 • Exprimarea acordului cu privire la regulamentul de desfășurare a întâlnirilor grupului.

Coordonatorul grupului este Mihai Minoiu, psiholog clinician și psihoterapeut. În funcție de nevoile și dinamica grupului, unele întâlniri pot beneficia și de prezența altor specialiști, ca invitați.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta aici.

Detalii eveniment
Când începe: 23 Feb, 2024 @ 18:30
Când se încheie: 25 Mar @ 18:30
Locaţie: Str Nicolae Balcescu nr 56
Hartă: Google Maps
Preţ: Pret / pachet : 900 Lei
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu
Coordonatorul grupului

Psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de colegiul psihologilor din România, autor și antreprenor, fondator al platformei Dezvoltare Integrativa și coordonator al programelor de dezvoltare de abilități pentru adulți și tineri. Alături de practica privată din cabinet coordonez programe și traininguri de dezvoltare de abilități (soft-skills) pentru companii și dezvolt colaborări internaționale pentru cultivarea de abilități la tineri și copii. Organizez de peste 15 ani ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Consider că pentru a obține o transformări profunde și durabile în propria ființă este necesară o abordare pozitivă, integrativă și holistică.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner