Inside-Out Ethical Business Perfomance®

Inside-Out Ethical Business Perfomance®

Programul Inside-Out Ethical Business Performance® este destinat dezvoltării performanței în companii, fiind bazat pe cele mai noi descoperiri in psihologia pozitivă și organizațională. El se bazează pe modalitățile cele mai actuale de dezvoltare de abilități din cadrul marilor companii.

Utilizăm metode psihologice studiate pentru a crește eficiența individuală și de grup, pe baza unor concepte moderne axate pe trezirea motivației intrinseci (specifice conceptului Inside-Out), pe descoperirea calităților individuale și pe rezolvarea unor probleme uzuale în companii și organizații.

Rezultatele pozitive constatate sunt: îmbunătățirea atmosferei de lucru, sudarea echipelor și grupurilor, diminuarea impactului conflictelor nerezolvate, creșterea măsurabilă a performanțelor (7-15%), reducerea incidenței burnoutului, reducerea anxietății corelate cu locul de muncă, creșterea implicării în activitate și a stabilității la locul de muncă.

Acest program se bazează pe evidențierea mecanismelor psihologice implicate în performanța de excepție precum și pe metode eficiente pentru apropierea și atingerea performanței. 

Scopul: dezvoltarea în cultura organizațională a performanței ce vine din interior, bazată pe punctele forte individuale. Dezvoltarea coeziunii echipei, a abilităților de comunicare și potențare reciprocă a calităților. Reducerea tensiunii și stresului organizațional.

Acest program și-a dovedit eficiența în creșterea perioadei de retenție a angajaților din companii, precum și creșterea implicării personale bazate pe valori interne.

Modalitățile practice utilizate includ:

  • descoperirea punctelor forte individuale
  • modalități de îmbunătățire a comunicării: comunicare eficientă, comunicare în situații conflictuale, comunicare compasivă, super-feedback.
  • depășirea blocajelor emoționale și mentale în sarcinile zilnice prin înțelegerea mecanismelor psihologice implicate în relațiile cotidiene de serviciu
  • utilizarea inteligenței emoționale în relațiile de afaceri
  • Setul de metode Inside-Out

Adevărata performanță nu este niciodată doar rodul unei cunoașteri strict profesionale ci reprezintă rezultatul unui echilibru între provocări și abilități. Descoperirea propriilor abilități și înțelegerea automatismelor care mențin stările de mediocritate reprezintă primii pași pentru a trece la intensitate și eficiență.

Studiile publicate de Gallup și concretizate în rezultate de excepție ale multor companii, arată că pentru stabilitatea și performanța unei organizații este esențială o orientare axată pe dezvoltarea din interior, bazată pe valori și puncte forte. Nu este suficient să observi ceea ce nu merge ci este cel puțin la fel de important să utilizezi în mod optim înzestrările deja existente în în cadrul echipei tale.

Creșterea eficienței unei organizații nu mai este legată doar de cei mai buni profesioniști. Ea are legătură cu conlucrarea între oameni ce își recunosc punctele forte, le utilizează și le potențează reciproc. Aceasta duce la satisfacție profesională și personală, stabilitate în timp și performanță amplificată considerabil.

Oamenii eficienți nu își conduc viețile și relațiile doar centrându-se pe priorități ci în legătură strânsă cu unele legi și valori naturale cum ar fi integritatea, justețea, sinceritatea, sănătatea, respectul. Din aceste valori interne conștientizate apar obiceiuri și tipare comportamentale, reacții psihologice, emoții și influențează semnificativ reușita.

Pentru a trăi și a lucra în mod eficient și totodată etic, este esențial să înțelegem faptul că diferitele probleme se nasc în primul rând în noi. Conceptul Inside-Out sugerează că în primul rând pentru a genera transformare este important să începi să fii tu însuți cel sau cea care se transformă și aduce valoare prin ceea ce devine.

Acest tip de transformare rămâne cu tine indiferent unde te afli, iar valorile reale descoperite în propria persoană ajung să se transfere în toate domeniile vieții profesionale și personale.

Pentru detalii sau înscrieri ne puteţi contacta la:

E-mail: contact@dezvoltare-integrativa.ro

Telefon: 0731.995.556
euplatesc banner