Evenimente

Inside Out - Life Coaching (online)

Inside Out - Life Coaching (online)
Detalii eveniment
Când începe: 1 Mar, 2021 @ 14:10
Când se încheie: 1 Nov @ 14:10
Locaţie: online
Hartă: Google Maps
Preţ: : 540 Lei
Înscriere

Subiecte abordate:

- identificarea și interpretarea stilului de viață utilizând un chestionar amplu

- identificarea punctelor forte după principiile Inside Out

- identificarea zonelor principale care determină tensiuni sau dificultăți

- explorarea temelor principale ce se dorește a fi abordate și îmbunățite (stilul general de viață, somnul și relaxarea, planul relațiilor, starea interioară).

- îmbunătățirea stilului general de viață pentru echilibru și performanță în care se urmărește integrarea elementelor de mișcare, nutriție și viață interioară într-un program adaptat și coerent

Durata: 1h30min/sedinta

Sesiune online de feedback și îmbunătățire a rezultatelor: 30 de minute, după 3 săptămâni de la dialogul inițial

Desfășurare: online, pe platforma Zoom. După efectuarea rezervării vom lua legătura pentru a stabili ziua și ora întâlnirii și pentru a primi datele de acces la platforma online.

 

Detalii eveniment
Când începe: 1 Mar, 2021 @ 14:10
Când se încheie: 1 Nov @ 14:10
Locaţie: online
Hartă: Google Maps
Preţ: : 540 Lei
Înscriere

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Numele meu este Mihai și sunt psiholog clinician, autor și antreprenor. Organizez de mulți ani workshopuri pe teme de dezvoltare personală și totodată particip ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie, nutriție și stil de viață. De peste 20 de ani studiez metode alternative de reechilibrare și vindecare fiind co-autor al mai multor cărți în domeniul terapiilor alternative. Cred că în viața profesională este loc de multe îmbunătățiri astfel că am dezvoltat și desfășor mai multe programe de training pentru performanță în companii prin metoda Inside Out. În tot ceea ce fac, abordarea integrativa și holistică a ființei umane este foarte importantă pentru mine. Cred că răspunsurile la multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca oameni sunt deja aici și putem să le găsim atât la intersecția unor domenii de frontieră ale cunoașterii actuale cât și descoperind resursele incredibile pe care fiecare dintre noi le deținem în interior.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner