Evenimente

Inside Out - Life Coaching (online)

Inside Out - Life Coaching (online)

Life coaching poate fi un instrument puternic pentru a atinge obiectivele tale personale si profesionale. Daca te simti blocat sau fara directie, o astfel de intervenție poate sa te ajute sa clarifici obiectivele tale, sa iti dezvolti abilitatile si sa iti construiesti increderea in tine pentru a face progrese semnificative in viata ta. Prin intermediul sesiunilor de life coaching, vei invata sa iti cunosti mai bine valorile si scopurile, sa iti gestionezi mai eficient timpul si sa iti dezvolti abilitati de comunicare si relationare. Daca vrei sa incepi sa traiesti o viata mai plina si mai satisfacatoare, ia in considerare sa programezi o întânire. Afl. cum să incluzi în viața ta în mod echilibrat, dezvoltare interioară, mișcarea și nutriția echilibrată pentru o stare de bine persistentă.

Subiecte abordate:

- identificarea și interpretarea stilului de viață utilizând un chestionar amplu

- identificarea punctelor forte după principiile Inside Out

- identificarea zonelor principale care determină tensiuni sau dificultăți

- explorarea temelor principale ce se dorește a fi abordate și îmbunățite (stilul general de viață, somnul și relaxarea, planul relațiilor, starea interioară).

- îmbunătățirea stilului general de viață pentru echilibru și performanță în care se urmărește integrarea elementelor de mișcare, nutriție și viață interioară într-un program adaptat, individualizat, holistic și coerent.

Durata: doua sedinte de 90 si respectiv 45 de min. Cea de-a doua sesiune va avea loc la 3 saptamani dupa dialogul initial si are scop de feedback, continuare a recomandarilor si imbunatatire a rezultatelor. 

Desfășurare: online, pe platforma Zoom. După efectuarea rezervării vom lua legătura pentru a stabili ziua și ora întâlnirii și pentru a primi datele de acces la platforma online.

 

Detalii eveniment
Când începe: 9 Jan, 2023 @ 14:10
Când se încheie: 1 Mar @ 14:10
Locaţie: online
Hartă: Google Maps
Preţ: : 540 Lei
Înscrierile sunt închise

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de colegiul psihologilor din România, autor și antreprenor, fondator al platformei Dezvoltare Integrativa și coordonator al programelor de dezvoltare de abilități pentru adulți și tineri. Alături de practica privată din cabinet coordonez programe și traininguri de dezvoltare de abilități (soft-skills) pentru companii și dezvolt colaborări internaționale pentru cultivarea de abilități la tineri și copii. Organizez de peste 15 ani ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Consider că pentru a obține o transformări profunde și durabile în propria ființă este necesară o abordare pozitivă, integrativă și holistică.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner