Evenimente

Inside Out - Life Coaching (online)

Inside Out - Life Coaching (online)
Detalii eveniment
Când începe: 1 Dec, 2021 @ 14:10
Când se încheie: 1 Dec @ 14:10
Locaţie: online
Hartă: Google Maps
Preţ: : 540 Lei
Înscriere

Subiecte abordate:

- identificarea și interpretarea stilului de viață utilizând un chestionar amplu

- identificarea punctelor forte după principiile Inside Out

- identificarea zonelor principale care determină tensiuni sau dificultăți

- explorarea temelor principale ce se dorește a fi abordate și îmbunățite (stilul general de viață, somnul și relaxarea, planul relațiilor, starea interioară).

- îmbunătățirea stilului general de viață pentru echilibru și performanță în care se urmărește integrarea elementelor de mișcare, nutriție și viață interioară într-un program adaptat, individualizat, holistic și coerent.

Durata: doua sedinte de 90 si respectiv 45 de min. Cea de-a doua sesiune va avea loc la 3 saptamani dupa dialogul initial si are scop de feedback, continuare a recomandarilor si imbunatatire a rezultatelor.

Desfășurare: online, pe platforma Zoom. După efectuarea rezervării vom lua legătura pentru a stabili ziua și ora întâlnirii și pentru a primi datele de acces la platforma online.

 

Detalii eveniment
Când începe: 1 Dec, 2021 @ 14:10
Când se încheie: 1 Dec @ 14:10
Locaţie: online
Hartă: Google Maps
Preţ: : 540 Lei
Înscriere

Speakeri

Mihai Minoiu
Mihai Minoiu

Psiholog clinician, autor și antreprenor. Mihai organizează de mulți ani evenimente de dezvoltare personală, participând totodată ca speaker în prezentări și conferințe pe teme de psihologie și stil de viață echilibrat. Este pasionat de a învăța lucruri noi și totodată de natură și mișcare. Alături de practica privată din cabinet realizează programe de training pentru companii prin metoda Inside Out precum și diferite programe de dezvoltare personală pentru adulți și copii. Mihai consideră că abordarea pozitivă, integrativă și holistică a omului este esențială pentru a obține o transformare profundă și durabilă.

Lasă un comentariu

Înapoi la evenimente
euplatesc banner